Hirdetés
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Hivatalosan is tagadta a GeForce RTX 5090 visszahívását az MSI
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- Kiadta az RDNA 4 architektúra dokumentációját az AMD
- Esetlegesen hiányzó ROP blokkok miatt csúszik a GeForce RTX 50 Laptop sorozat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
én azt nem értem minek bele a hővezető gumi vagy mi. sima full alu doboz sokkal jobb hatásfokú lenne. oké, rezgést megfogja biztos, de nekem konkrétan a scythe quiet drive-ban van egy 500-as laptop vinyó médialejátszóban ilyen gumival kitömve. ott megértem a dolgot már név alapján is, de a Himuro elvileg hdd hűtő, nem?
-
Prison85
senior tag
Elfogadnám ezt a kis Himuro-t, de én is csak azért, mert jól néz ki (engem is foglalkoztat a gépek esztétikája). Hozzáteszem nem csak a ledes és neonos gépek lehetnek "moddingoltak". Mostanában már más stílus hódít, de érdemes megnézni néhány PH-s masináját pc-style.hu
-
audi100td
nagyúr
Az enyem is kicsi (12,1"), meg sem megy benne 40-42 fok föle a vinyo (42 is kb. 5 oras mentes utan jött össze, idle 36-38), a proci sem olvad le az alaplaprol.
Egy jol tervezett hütes mellett es jol megvalasztott platform eseten nincsenek ilyen gondok, az mar regen rossz ha le kell venni a gep alljat, meg ilyen padokkal kell jatszadozni, akkor mire valo egy laptop?
amugy nem fikanak szantam, de sajnos ez az oka...
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
superecneB #15 üzenetére
Hát az elég sok azért, szeretem a vinyókat 30-35 fok környékén tartani használat közben is, erre a +8 kicsit meleg.
Én egyébként a CM Storm Sniperemben se hallom a vinyók hangját, csak a szélzajt ha felcsavarom a ventillátorokat.
-
nuke7
veterán
azok a "rezgés elnyelők" bizony nem hűtenek vmi jól, tök felesleges, hogy alu-ból van sztem
(#12) Silentfrog: AZ milyen noti winyo?! hogy csinálod?! nekem a laptop-ban rendszeresen "túl melegszik" 50fok fölé megy ha nagyon használom...(250GB WD)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
örülök hogy te akkor kinőtted. én dolgoztam egy ezzel (modding) foglalkozó hazai oldalon mint szerkesztő, a versenyeken mint zsűri... rengeteg fiatalnak ez a hobbija, de volt ugyanannyi középkorú, többgyerekes családapa is. mindenkinek más a hobbi, mindenkinek más az érdeklődési kör. ennyi. nekem jelenleg otthon nincs is gépem, ha lenne akkor se tennék bele mindenféle ledeket, de attól még elfogadom hogy valakinek ez jön be...
(#10) ViZion: vagy minimális zajra vágyik, és nem akar/tud ssd-t venni. nekem is volt egy darabig notivinyón a rendszer, a sebesség nem volt szempont, de hogy csend legyen, és a be ill kikapcs állapot között ne legyen lényegi eltérés igen. vannak ilyenek is, elég sokan
nekem a notivinyó is szivacsolt dobozban volt, tudom hogy beteges csendmánia, és sokszor haverok/barátnő kikapcsolta a gépet mert azt hitte nem megy, de nekem az kellett
[ Szerkesztve ]
-
buzus
aktív tag
-
buzus
aktív tag
-
buzus
aktív tag
Kinek mi, engem pl. idegesít ha villog körülöttem minden, főleg este. Ezekről a keretekről meg kiegészítőkről simán lehetne egy "design centert" csinálni, mert annyi minden bóvlit be lehet már raki a gépbe hogy az fenomenális. Közben a gyakorlati hasznuk lehet hogy 0.
-
superecneB
őstag
Legalább jól fel is melegítené, jó ötlet
1-3°C-kkal melegebb tőle a winchester, bár nekem félmagas 3.5"-ösöm volt, ezzel 5-8°C-kal is melegebb lett. Egyetlen előnye, hogy nem hallod, hogy van winchestered. Én nem gondoltam volna hogy a winchester hangos/zavaró amíg ki nem próbáltam egy ilyet, azóta simán hallom.[ Szerkesztve ]
-
Silentfrog
veterán
Hát kell is rá a borda az biztos.
A külső 2.5" merevlemezek meg kis tulzással akkor sem melegednek ha hungarocellből lenne a külső ház.
A minap kiváncsiságbol betettem két kispárna közé a 2.5" külső merevlemezemet adatmásolás közbe.
Kiváncsi voltam mennyire melegszik fel.
50 gb adatmozgás után sem volt 47 foknál a hdd -
Sandrew
őstag
-
Ha vki notivinyót használ, annak elsősorban a helyhiány az oka. Akkor ez sem fér el.
SSD-re ha hűtés meg modding, akkor inkább sünökkel teleragasztomannak is ennyi értelme van.
~15 Euro -> ~4500 Ft kisker ár. Sok. Akkor inkább 2-3000-ért venti szvsz, de mindenki csinálja ahogy teCCik. -
Olvasgattam a nagy Himuróról tesztet régen, ott melegebb lett a vinyó mintha keret nélkül a házban szellőzött. Így sok értelme lenne neki...
Tulajok, hogy szuperál?
Na nem mintha lenne szabad SATA portom, így pont jól elvagyok a 3,5"-os helyekkel. -
dy_nmq
aktív tag
nekem a 3,5"-es winyoimon van himuro, nagyon király cucc tényleg megfogja a hangot. ilyet max azért vennék az ssd-mhez mert jol néz ki
-
Sandrew
őstag
Ezeket aztán nagyon kell hűteni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Mini 2,5"-es SSD-hez, HDD-hoz és HHD-hoz használható.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest