Új hozzászólás Aktív témák
-
marcias
őstag
Én úgy érzem nagyon savanyú a szőlő. Hogy lehet azt kritizálni, hogy a driverek egyre jobbak és jobbak lesznek, a CF támogatás és skálázódás egyre szebb, egyre kevesebb játáknál vannak problémák, folyamatosan foltoznak? Szerinted ez semmiség, oké.
Mondom mást: mi van, ha valaki egy olcsóbb kártyát vesz (pl. 3650), amin eddig nem futott fullon a COD4, és ezek után meglepetten tapasztalja, hogy nyugodtan teheti natív felbontásra, vagy bekapcsolhatja a 4xAA-t. Én az ilyen dolgoknak mindig tudok örülni, még akkor is ha engem nem érint, mert látom hogy jó a hozzáállás. Ezt hívják supportnak, és erre általában jól reagálnak a vásárlók. Jó azt érezni, hogy nem csak addig vagy fontos, amíg kicsengeted a pénzed a boltban, hanem utána is törődnek a kártyáddal, még akkor is, ha régi, lásd a mai napig támogatja a legújabb driver a 9xxx szériát. nV-nél pedig már most marha ritkán jönnek ki a G80-asakhoz is új javítások!
"inkabb megjelenes napjan kene normal szintet hozni a teljesitmenyben" - legyen igazad, akkor a 4850 most még rossz formában vanA 9800GTX-ben én sem látok már sok potenciált, ahogyan az összes 9xxx sorozatba tartozó kártya a teljesítménybeli maximumot nyújtja, hiszen ezekre vannak írva a játékok. Nem hinném, hogy akár abban az esetben is érdemes legyen megvenni egy 9800GTX-et, ha egyárban van a 4850-nel. Tudható ugyanis, hogy az ATI időtállóbb termékeket hoz piacra, és bár próbálod tagadni, a driverek megítélése sokat javult az ATI oldalán, és optimistán állnak hozzá a vásárlók, mondván hogy még úgyis fog javulni a teljesítmény (és alá is támasztható ez!)
-
marcias
őstag
Most te komolyan a 9800GTX+ mellett kampányolsz? Nyilván nagyon tartalmas fejlesztés egy OC változat, amire bármilyen videokártya képes. Tényleg nem kerülhetett sokba, mert itthon a Rivatunerrel ugyanazt megcsinálom 0 azaz nulla forintért. Arról inkább ne is beszéljünk, hogyha a 4850 így viszonyul a gtx-hez, akkor a 4870-re mit válaszolnak? 9800GTX++? Totálisan az innovíció és az újítás ellen beszélsz. Az Intel is kb erre volt képest a P4-es időszakban.
2. a 4850-nek olcsóbb az előállítása
3. hamarosan jönnek azok a játákok pl BF3 és társaik, illetve az UT3-motoros gémek is vmennyire ide sorolhatóak, melyek kifejezetten kedvelik az ATI-architektúrát. És akkor még nem beszéltünk a Dx10.1-ről, amit ugyan az AC nem tudott keresztülvinni, de ha majd tömegesen kezdik el használni, az nV tehetetlen lesz.
-
marcias
őstag
válasz
VaniliásRönk #108 üzenetére
Ha figyelembe vesszük a 3870 X2 szép skálázódását a játékokban, és ezt vesszük alapul a 4870 X2 megítélésénél, akkor nyugodtan mondhatjuk hogy +50-90 (100)% pluszt várhatunk, ami azért nem piskóta
Más: az Ati mikor tervez váltani alacsonyabb csíkszélességre? Mert ha jól tudom, legalább az X1950pro óta mindig alacsonyabb nm-en gyártották a gpu-kat, most meg beéri az nV? Az RV770 várható mondjuk 45nm-en?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest