- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BIOS frissítés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
"Egyrészt hátrább az agarakkal, ki vagy te, hogy így beszélj velem? Másrészt szövegértésből ölég béna vagy. Vagy csak nem akartad felfogni, mit írok. Tipikus Ph! jelenség. Az ember szajkózza a hülyeségét, a többi meg, ahelyett, hogy arra válaszolna, amit írt, rákontráz a saját hülyeségével. Gratulálok. Én ugyanis nem arról beszéltem, amire te válaszoltál."
Nézd, mintha Te kezdtél volna itt ömlengeni. A szövegértéssel szerintem nem sok gondom, hiába próbálod rám vetíteni, ugyanis mint elismerted, Te olvastad félre az egészet. Gondolatolvasásból tényleg ölég béna lehetek, hogy nem bírtam kitalálni, felfogni azt, amit nem is írtál oda; de amit írtál, arra válaszoltam.
Írtál mást is hibásan, amit már nehéz lenne arra az egy félreértésre kenned. Pl. "low profile"-nak nevezted a procit kétszer is. Majd azt, hogy nem örülsz, hogy "beszáltak a vga piacra" [sic], miközben jelenleg csak IGP-ik vannak, de azok már tizeniksz éve. Majd írod, hogy "olcsóbb i7-es", pedig az ULV i7-esek épphogy a legdrágábbak szoktak lenni az Extreme edition után. Másrészt, laptopoknál általában ki szokták írni az órajelet, ott egyből látszik, hogy mennyire alacsony is az órajele a normálhoz képest. Az i5 2390T-t is másodszor hozod fel, pedig az is egy alacsonyabb fogyasztású (35W), s ezért cserébe alacsonyabb órajelű darab. AMD-nél is voltak ugyanígy A64 X2 3800EE óta alacsonyabb fogyasztású, cserébe alacsonyabb órajelű procik, s ugyanúgy drágábban adták őket, mint a hasonló sorozatszámú, de normál fogyasztású darabok. Ez az alacsony fogyasztásra válogatott procik felára.Jelen hsz-ed már végre következetesebb, de evvel sem értek egyet. Fő mondandód: "i7-nek mernek nevezni egy azzal köszönőviszonyban sem lévő valamit" -- igenis köszönőviszonyban van, mert annak a kategóriának ez a legerősebbje, mind órajelben válogatott darabok, mind pedig funkcionalításban ezekben van a legtöbb fícsör. A gond az, hogy nem vagy hajlandó elfogadni, hogy nem azonos kategóriákat hasonlítasz össze. Nagyon sarkított példával, egyik robogó, ami elmegy 2l-ből, másik sportmotor, de megeszi a maga 10l-jét 100-on. Egyiknél a fogyasztás, másiknál a teljesítmény a fontos, pedig mindkettővel meg lehet tenni az A-ból B-be távot.
"Azt meg ne akard már nekem bemesélni" -- ilyet nem is állítottam, ne add a számba kérlek.
A mITX résszel egyetértek, arra nem is írtam semmit. Én is leírtam már annyira sokszor a fórumban itt-ott, hogy elégedetlen vagyok a mITX kínálattal és árakkal. Jó ideig terveztem az Ionos mITX konfigom Trinityre váltani, de a szűk kínálat és a magas árak miatt továbbra is marad a régi.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
atti_2010
nagyúr
-
lenox
veterán
Ezekbol nagyon nem lehet szamolgatni. Az i7-bol a gpu 20 watt alatt fogyaszt, az a10-bol meg 50 watt felett, es irtal egy szamot, ami kulonosen nem megy az intelnek. Ebbol hogy lehetne kiszamolni, hogy a 10-18 wattos kategoriaban ugyanezen gyartok hogy teljesitenek? Nekem ez nagyon tavol van attol, amibol lehetne szamolni.
-
ath0s
csendes tag
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A HD Graphics 4000 teljesítménye tág határok között mozog. Függ a TDP-től, hiszen az minél kisebb, annál kevesebb lehetőség van turbózni az IGP órajelét, illetve függ attól, hogy a gyártó kivezette-e a második memóriacsatornát. Nekem a teljesítmény csak review guide-okon van meg. Abból szépen látszik, hogy a 3DMarkban jól teljesít gyakorlatilag állandó IGP turbóval, de amint játékra kerül a sor a turbózás minimális lesz, így a 3DMarkban felmutatott teljesítmény harmadát tudja a játék szempontjából. Illetve még fontos tényező, hogy az Intel drivere csak nagyon kevés címre van optimalizálva, itt általánosan elmondható, hogy tipikusan rühelli a DX10+os stratégiai játékokat (Civ5 és Shogun 2 például), és az OpenGL-es játékokat (a Minecraft még az i7-3770K-n sem fut maximumon 25 fps-sel, eközben egy A10-5800K 100 fps közelében teljesít). Nagyjából ezekből lehet számolgatni.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
lenox
veterán
De mondjuk latni olyan tesztet a neten, ahol hozza is a hd4000 a ketszeres sebesseget, szoval jo lenne a valosagban latni. Nyilvan en a 17 wattos ivyt a 18 wattos Brazos-szal, a 10 wattost a 9 wattossal vetnem ossze. Amugy most nem ertem, hol rajzolodik ki az erosorrend? Van ilyen teszt valahol? Mert azt megneznem...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem tartom valószínűnek. Battery módban járatott Samsung Series 9 eléggé lemarad. A HD Graphics 4000 valamivel jobban menne, de még így is dupla sebességre kellene kapcsolnia. 17 watt és ez alatti Ivy Bridge-nél az a gond, hogy az IGP turbó csak névleges. 3DMarkon kívül nincs olyan szituáció, ahol képes turbózni a rendszer. Szóval egy játékban csak 350 MHz-en megy az IGP. Nincs meg a TDP keret a 950 MHz-re, ha egy processzormag is dolgozik, az Y sorozat esetében valószínűleg ennél is kisebb lesz az alapórajel. A Brazos IGP-je csak picit turbózik (nem mindegyik modellre igaz ez), vagyis alapórajelen is nagyon erős. Nem véletlen, hogy a kategóriájában két éve nem tudja semmi sem megközelíteni a sebességét. 3Dmarkban beérik az Intel HD Graphics-ok, de játékban teljesen más erősorrend rajzolódik ki.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
atti_2010
nagyúr
de erzesem szerint egy brazost egy hd 4000 mar elver, nem?
Egy ilyen butitott hd 4000-et biztosan el fog verni, majd meglátjuk
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
Sanya
nagyúr
akkor tőled is megkérdezem: alacsony fogyasztású gépeknél mióta a cpu "ereje" a legnagyobb "cél"? véleményem szerint ezeket az APU-ket nezetős konfigokba pakolják, mintsem call of duty 46. részét futtassák 3D-ben egy 3x1920*1080-as 3d-monitoros rendszeren. A netezős konfigokkal facebook, hírekolvasás és egy-egy gagyibb böngészős játék futtatása a cél, illetve fényképek nézése, youtube videózás etc, melyből nagyon jól profitál egy erősebb GPU, amelyeket esetleg a böngészők gyorsításra is használhatják. Ugyancsak nem ma fog bejönni, de lassan egyre több program OpenCL-t használva jelentős gyorsítást érhet el egy amd-s vagy nvidiás grafikus kártya esetén.
Mellesleg ne felejtkezzünk el az intel VGA driverein, a munkahelyemen van olyan intel IGP-vel szerelt asztali gép, mely 2008-as vásárlású és nincs az igp-re windows 7 driver (32 bit sem)
Mi a garancia, hogy egy-egy nem gyártott IGP-re az intel kiad hibajavításokat? Mind az ATI(AMD), mind az nVIDIA ad ki a legfrisebb microsoft operációs rendszerre drivereket.
Windows 8 64bites vagy 32 bites drivereket ad az nvidia még a 6000-es szériához is(pl 6600gt, megjelenés: 2004!) A legfrissebb atom procik igp-jéhez milyen driverek fellelhetők? várható, hogy az intel igp-vel szerelt gépekhez dedikált vegyünk, ha esetleg 3 év múlva újabb oprendszerrel is használni akarjuk?természetesen a piac azt fogja nézni, hogy i5 és i7 és veszik mint ökrök.
(persze maxon sosem fog pörögni, plusz maxon az igp sem fog pörögni kvázi sosem. Az én core i7-esem amely 1733MHz-->2930Mhz max prekvenciát tudna elérni, ha csak 1 cpu menne, de még sosem érte el ezt a szintet (~2800 már volt többször is).[ Szerkesztve ]
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A Pentiumnak nincs cTDP-je. Az SDP az más. Ez valszeg azért került elő, mert jellemző, hogy a gyártók átlagos fogyasztással számolnak a nagyon pici termékekbe szánt prociknál. Ezeknek az átlagos fogyasztása 7 watt. Ez még mindig messze van persze a mai tabletplatformok 1-2 watt közötti átlagos fogyasztásától.
[ Szerkesztve ]
-
Silenzio
addikt
Egyrészt hátrább az agarakkal, ki vagy te, hogy így beszélj velem? Másrészt szövegértésből ölég béna vagy. Vagy csak nem akartad felfogni, mit írok. Tipikus Ph! jelenség. Az ember szajkózza a hülyeségét, a többi meg, ahelyett, hogy arra válaszolna, amit írt, rákontráz a saját hülyeségével. Gratulálok. Én ugyanis nem arról beszéltem, amire te válaszoltál.
Azt készséggel elismerem, hogy nem figyeltem, mobil-e vagy desktop, és ennyiben jogos a felvetésed, de számomra csak teljesítmény/fogyasztás ráta létezik, nem tudok és nem is akarok különbséget tenni mobil és desktop rendszer között. A mondandóm következésképp nem veszített a jogosságából és a relevanciából, nevezetesen, hogy i7-nek mernek nevezni egy azzal köszönőviszonyban sem lévő valamit. És a példám, az i5 2390T is tökéletesen idevág, mert baromi lassú az i5-ösökhöz képest, és egyébként a desktop piacra készült. Harmadrészt meg 10-ből 6 vásárló nem néz utána, hány fizikai mag van benne. Sőt, ez a proci duplán idevág, mert a mobil megoldásokat örökölte, sajnos sebességben is. Tudom én, hogy jók ezek a piacon és dicséretes a fogyasztás is, de láttam én már desktop procikat laptopban, így megint csak visszatértünk a "kinek mire van szüksége", azaz a teljesítmény/fogyasztás kettőshöz. Azt, hogy mihez képest mennyire gyors, azt meg egész egyszerűen leszarom, részedről egy plusz érv, én viszont nem vettem a hsz-emben és eztán sem tudom figyelembe venni. A mérce számomra egy tisztességes 4 magos i5, i7, i3. A 65W-os 3770 lenyűgöz, de ez csupán semmi különös a 13W-os fogyasztás ellenére.
Azt meg ne akard már nekem bemesélni, hogy azok a HD2500-asok és ezek a HD4000-esek ugyanazok, mint egy desktop prociban. Már egy 3225 és egy 3770 közt is van különbség az eltérő cache-mennyiség miatt, ne akard nekem bemesélni, hogy ami 7-8W-nyi fogyasztást legalább ad egy i7-esben, az ugyanúgy tud gazdálkodni összesen 13W TDP-keretből, jézusoooom...
És miféle baromságokat mondtam még? A hsz-em második felében az ITX-témáról volt szó, saját tapasztalatból beszélek, ÉN tudom hogy jártam, mit mondtak nekem, nem TE. Ha meg agresszív és támadó a stílusod, kérlek, ne csodálkozz, ha így is válaszolok vissza.
Ja, és még valami, emlékeztetőül (a fenti szájtépés elolvasása után s miatt): a teljesítmény/fogyasztás egy dolog. Annak a kapcsán csak azt állítom, semmi különös, megtehetem, mert nincs szükségem laptopra. Nem azt állítom, hogy ezek erre az arányra szarabbak lennének az i7-nél. Nem hiszem, hogy azok. Nekem az a fontos, hogy félrevezető a névválasztás. És azt hiszem, joggal.
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
rudi
nagyúr
Érdemes összevetni a 17 wattos Core i7-3667U és i5-3317U teljesíményét, a 35 wattos A10-4600M és A8-4500M tudásával. Bizony CPU-ban az Intel a jobb. Persze, az AMD egy ideje már nem CPU-ra, hanem GPU-ra gyúr, és úgy néz ki lassan be is érik ez a fejlesztés.
[ Szerkesztve ]
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
lenox
veterán
A 13 wattos TDP fogyasztással rendelkező lapkák konfigurálhatók, így a gyártók 10 wattos fogyasztást is paraméterezhetnek, ám ekkor a megadott turbó órajelek kevesebb szituációban lesznek elérhetők.
A 10 wattos is konfiguralhato, le lehet vinni 7-re.
-
rudi
nagyúr
Egyetlen dologban különböziok a mobil HD 4000 az asztalitól, az órajelében. Asztalin 1,15 GHz-es maximumot kapsz, mobilban 35 wattos TDP mellett 1,00-1,15 GHz között, ez "óriási" különbség. A 17 wattos TDP-nél i5-ben és i3-ban is 1,05 GHz-et megy a mobil verzió, megint "óriási" a különbség, jelentős eltérés a minimális órajelben van csak.
Persze, a 10-13 wattos modelleknél 0,85 GHz-es max órajel már elég alacsony, úgy 25%-kal van a csúcsmodellek órajele mögött, de még így is lényegesen gyorsabb HD 2500-nál és HD 3000-nél. Ennél az órajelbeli csökkentésnél sokkat többet odaver a HD 4000-nek (és bármilyen IGP-nek), az egycsatornás (egymodulos) memória konfiguráció, amit előszeretettel használnak a notebookgyártók.
[ Szerkesztve ]
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
atti_2010
nagyúr
Az a baj hogy kicsi a célközönség, aki nem ért hozza az megveszi készen vagy vesz egy hordozható gépet, a hozzáértők körében pedig sok a játékos ahol megint kevésbé jöhet szoba, így egy nagyon vékonyka réteg marad akik egy nagyobb áruháznak nevetséges tételt jelentenek így nem is nagyon foglalkoznak vele.
SanyaValamit örülnénk, ha bemutatnád, hogy az intel IGP-jét mely böngészők tudják kihasználni?
Hat ez az hogy jön a régi nóta, egy kihasználatlan böszme CPU és egy semmire sem jó IGP, de megnyugtatlak hogy a gyártók ezt fogják venni.
[ Szerkesztve ]
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
Sanya
nagyúr
te állítottad, hogy ezen procik verik a dupla akkora TDP-vel rendelkező AMD-s procikat.
Kérlek, mutasd be.
Emellett 10 wattos processzor osztályban kérlek mutasd már meg, hogy mire kell a nyers processzor erő?
Valamit örülnénk, ha bemutatnád, hogy az intel IGP-jét mely böngészők tudják kihasználni?A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Serricon
senior tag
válasz Neovenator #20 üzenetére
Olyan tesztekre gondoltam, ahol esetleg ITX méretű konfigokon mutatják meg mire képesek.
Teljesítményben nyilván hasonló, viszont előkerülhetnének olyan dolgok mint PicoPSU-val mért fogyasztások, kis méretű hűtőkkel hőmérsékletek, stb stb.
Szerintem nagyon sok ember elgondolkozna hasonló gépeken, ha tudnák hogy lehet ilyet, ismernék az előnyeit, hátrányait.[ Szerkesztve ]
-
.mf
veterán
válasz Neovenator #14 üzenetére
Most ironizálsz? Almát paprikával hasonlítasz össze kb. Asztalit a maga 77W fogyasztásával egy 13W-os ULV mobil procival, még szép, hogy vissza vannak véve az órajelek. De továbbra sem értem, hogy az asztali hogy kerül a képbe, amikor mobil procikról van szó.
S még te mondod a "ha hallgattál volna" -- bagoly verébnek.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
.mf
veterán
Már megbocsáss, ki beszélt itt asztaliról? Ezek mobil procik, csak ezt itt (és a tegnapi hír kommentjeiben is) többen nem fogják fel.
S mi az még, amivel nem vagyok tisztában, mutasd meg, ne csak szájkaratézz, tényeket, kérlek.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Neovenator
senior tag
-
atti_2010
nagyúr
Sajnos máshol is ez a helyzet, sokat turkálok a neten ITX alaplapok után, de nagyon ritkán választják tesztalanynak az ITX-et egy tuningosabb/olcsóbb ATX helyett.
Felesleges lenne velük tesztelni mivel ugyanazt tudják mint a csúcslapok csak 1-2-3 foglalat stb, le van spórolva és legfeljebb nem húzható az egekbe, a gyártók érthető módon a csúcslapokat küldik tesztelni.
-
Serricon
senior tag
Sajnos máshol is ez a helyzet, sokat turkálok a neten ITX alaplapok után, de nagyon ritkán választják tesztalanynak az ITX-et egy tuningosabb/olcsóbb ATX helyett.
Kínálat is nevetséges..Ha megnézzük pl. az FM2-es ITX lapokat, 2 fajta terjedt el itthon, amiből az egyik spontán lángrakap. Ezután válasszunk kedvünk szerint...
Az is szomorú, hogy több száz webshop tömve van mindenféle jóval, de ITX-hez való kis ház/táp/lap csak 1-1 boltban rendelhető. -
atti_2010
nagyúr
Emberek mielőtt egymásnak estek várjátok meg a teszteket.
-
Dare2Live
félisten
válasz Neovenator #14 üzenetére
minek kell neked is...?
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Male
nagyúr
"i5-3439Y" Ez az Intel nevezéktan egyre viccesebb lesz.
-
.mf
veterán
Öregem, ha halgattál volna, bölcs maradtál volna... Borzalmas hülyeségeket hordtál össze, szezon-fazon. Ezek mobil procik, s mobil vonalon a Celeron és a Pentium kivételével mindegyik iX-es megkapta az erősebb IGP-t már az előző generációban is. Másrészt, az alacsony fogyasztásra válogatott procik mindig drágábbak, AMD ízesítésben is. A teljesítményre egy szavad nem lehet, szerintem nyers proci-erőben még az erősebb ULV i7-esek is verik a normál Llano / Trinity mobil procikat, amik duplaakkora TDP-vel rendelkeznek. Stb, mennem kell megbeszélésre, többit most nem tudom szétcincálni, de írtál még jónéhány baromságot. Nemcsak, hogy felszínes és hiányos a tudásod, még fennhangon hirdeted is, egy tech-oldalon, szomorú...
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Neovenator
senior tag
A 10W-os i7 olyan, mint egy Bugatti, amit Trabant motorral szereltek...
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
-
Silenzio
addikt
Ha a desktop procik 10%-a kapott HD4000-et, majd biztos ezeket fogják azzal a maggal szerelni. Szerintem ez kamu. Kb. annyira tűnik valószínűnek, mint hogy az AMD 5 hónapon belül az Ivy-t verő architektúrával áll elő. Ahogy az angol mondaná: bullshit. De ha 4000-es alapú is, mi maradt vajon az eredeti magból? Ilyen fogyasztás mellett jóformán semmi. Biztos jók ezek a procik a TDP keretükhöz képest, de a 22 nm sem csodaszer, egy low profile 2 magos "vackot" i7-nek nevezni szerintem kisebbfajta pofátlanság az Intel részéről, olyan, mint a leglassabb i3-asnál kb. 20%-kal lassabb, kétmagos i5 2390T esete. Nem örülök, hogy ők is beszáltak a vga piacra és az AMD-re jellemző "névwarezolgatásba". Méltatlan. Ha máshogy hívnák őket, szavam nem lenne. Persze így is jó alternatíva lehet pl. az Atommal szemben, de az emberek harmada azért veszi őket majd, hogy lehessen egy olcsóbb i7-esük, aztán jön a pofára esés. Elég sokat tanulmányoztam a low profile procikat, mert kis gép fejlesztésébe fogtam. Ezek általában harmatgyengék a normál változatokhoz képest.
A Ph! amúgy mániákusan kerüli ezt a témát. Hírként mindig beszámol róluk, de tesztek szinte sosem készülnek. Ugyanez a helyzet az ITX-es alaplapokkal meg házakkal. Állítólag nincs igény rájuk. Lószart. Tőlünk nyugatabbra erősen dívik a destop miniatürizálás, cimborámnak cipősdoboz nagyságú gépe van 3770K-val, 16 giga rammal, minden földi jóval, nekem meg azt merészelik mondani az idióták egy helyi, prominens számtech boltban, hogy lefutott ügy, az ITX vakvágány és el is tűnt a süllyesztőben. Fenéket. Ma már nem csak htpc-t építhetsz kis házba, gamer pc-t is. Ha lennének reklámok, tesztek, ha az emberek tudnák, hogy ilyet is lehet, igény is lenne rá.
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
mghltm
addikt
a pentiumnal nem 4000-es van, hasonloan a sandy-knel, ahol szinten csak az ix szeria kapta meg a hd3000-et.
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Ezek mennyivel gyorsabbak egy brazosnál?
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
bocsika
aktív tag
Ezek a válogatott procik mennyire túlárazottak?
-
.mf
veterán
Akarod mondani, a laptop fenéklemeze közé -- ezek laptop-procik.
Bár örülnék neki, ha mITX lapban is kijönnének. A Zotac is nemrég kiadott egy ilyet az 1.1GHz-es, 10W-os Cerkával, de egyrészt az még Sandy-alapú, másrészt, csak Sandy-s HD Graphics, míg ezek mind HD4000 (amúgy ez biztos, a Pentium is? Azok HD2500 szoktak lenni...). Kedves Jézuska... várjunk csak, itt van már mindjárt a Haswell... akkor inkább azt.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
nagyúr
Ezekre már lassan hűtő sem kell, csak teszünk egy rézdarabot a proci és a gépház oldala közé és lehűti passzívan
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lightyear - befektetési app
- Trollok komolyan
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hálózati / IP kamera
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest