Hirdetés
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Videós, mozgóképes topik
- Kompakt vízhűtés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
marsu
veterán
válasz
Depression
üzenetére
Annak idején azért volt egyszerű telepíteni a Win98-at, mert simán HDD-ről is elindult a telepítés ...
Az XP telepítéshez meg CD kell, ahoz meg CD olvasó, ha más nem egy külső. Nekem egy külső HDD van ilyen célból itthon, amire IDE és SATA csatis eszközöket is rá lehet dugni. Egy sima asztali CD olvasóval tudok OP rendszert telepíteni. Eddig még minden készülék támogatta a bootolást, ami nálam járt.
De azért egy ilyen pendrájvos, bootolós, telepítős kütyü nekem is nagy segítség lenne ...
-
Balage76
senior tag
Néhány apróság a cikkhez:
- A tesztben szereplő Samsung helyes tipusszáma SE-S084B.
- A hagyományos fekete szín mellett fehér, sötétkék, vörös (ez volt a tesztben), ezüst és pink színekben létezik és elérhető.
- Hamarosan változik a termék, a jelenlegi matt felületű változatok ugyanilyen színekben, de metálfényes kivitelben jelennek meg SE-S084C termékkóddal.
- Érdemes megjegyezni, hogy a Samsungok bevizsgáltan MAC kompatibilisek! -
törölt tag
-
törölt tag
bár bevallom sose láttam semmilyen netbook bios-t, de úgy tűnik logikusnak, hogyha nincs optikai meghajtó a netbookba, akkor azért a BIOS igenis támogatnia kéne az USB-s optikai meghajtót, épp az operációs rendszer újraépítése céljából. Persze lehet hogy a gyakorlat megcáfol engem.
-
twollah
nagyúr
Valaki megtudja mondani, hogy hany gyarto gyart notebook DVD irot?
-
twollah
nagyúr
válasz
prometheus21
üzenetére
Azert lett a masodik, mert nem ASUS.
A tobbit majd privatban ha kivancsi vagy a miertekre.
-
Spor
csendes tag
szvsz ez az oldal erősen asus párti...azokban a tesztekben ahol asus termék is szerepel, az esetek többségében győz is... nem az asus-al van a bajom (sőt a kedvenc márkám, és sok alkatrészem van tőlük mert tényleg jó cuccokat csinálnak), de pl ebben a tesztben is az msi sokkal jobb vétel a 11ezres árával... ettől függetlenül minden tiszteletem a szerkesztőké, mert jó az oldal!!!!

-
De mi van, ha a BIOS nem támogatja az USB-ről való bootolást? Vagy manapság már nincs ilyen?

-
rudi
nagyúr
válasz
prometheus21
üzenetére
11k körül már az MSI is nagyon jó vétel.
-
Depression
veterán
Egy kis időráfordítással egy pendrive-ot meglehet csinálni win telepítőnek. (a telepítés is sokkal gyorsabb) És ha ezek árát nézzük, akkor még olcsóbb is.
-
Silentfrog
veterán
Aki ciheli ide oda annak jo választás lehet,de szerintem nem ér egy sima irohoz képest háromszoros árat.Bár pont ez van leirva...
-
aram01
nagyúr
drágák
-
Satcom
tag
Egy Plextornak örültem volna de a teszt magyon tetszett
!
Csinálhatnátok egy Laptopokba való DVD író tesztet is. -
Cyberb0b
tag
Használtam már asust hiba nincs igaz tényleg csak egy szaros külső dvd

-
slayer006
addikt
itt valami huba van

" ...ami a DVD-R lemezeknél kétszeres tempóról gyorsult nyolcszorosra és durván 13 percig tartott, a DVD-R lemezeknél viszont... "
-
prometheus21
csendes tag
Rudi, én megtaláltam az MSI íróját valamivel 11k felett. Ha beírod valamelyik árösszehasonlító keresőbe, akkor te is könnyen ráakadhatsz. Így is csak a második helyre taksáljátok ezt a ketyerét? Mert szerintem ennyit simán megér. Mi a véleményed?
-
BioNiCMaN
addikt
Van egy ilyen slot-in-es íróm, lehet ehhez valahol házikót venni?

-
Jégkokó
veterán
Én azt nem értem, hogy mi ebbe a nagy szám?Eddig is voltak külső dvd olvasó/írók azokat nem lehetett akármelyik netbookra csatlakoztatni?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest