- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
válasz darkmann #3292 üzenetére
Irtam mar parszor a megoldast, nekem is ez lenne, ha nem "trukkoztem" volna.
TunnelBear -> VPN Olaszorszagra / Kanadara -> Check for updates es meg fog jelenni -> TunnelBear kikapcs es mehet a letoltes.
Ugyanezt csinalom evek ota 7T-tol kezdve, igy hivatalos forrasbol jon az update, nem Oxygen Updaterrol.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz szaszko33 #3305 üzenetére
13 alatt egyelőre úgy néz ki, hogy nincs ez az opció, úgyhogy vagy marad, hogy a háttérképbe beleágyazod manuálisan a telefonszámot, amit csak a lockscreenre állítasz be, vagy az vészhelyzeti / egészségügyi részbe állítod be, ahogy korábban javasoltam.
[ Szerkesztve ]
-
xcsabo
senior tag
Megint csinálja, hogy eltűnik az ébresztő ikon az értesítési sávról, holott be van kapcsolva ébresztés. És ilyenkor nem is ébreszt. Bosszantó.
-
realist
őstag
10 pro-ra is érkezett ma OTA-n frissítés C.22
Hiba nélkül felment, egyenlőre minden ok. -
Fail3D!
addikt
Üdv!
2 kérdésem lenne:
1. Serial szám alapján lehet csekkolni a garanciát? Kínai globál verzió elvileg 2 évvel, de jó lenne ezt látni.
2.Illetve tud annyi új dolgot a 10 pro, hogy érdemes leváltani?
[ Szerkesztve ]
-
Linkin1994
senior tag
válasz realist #3316 üzenetére
A ram kezelés állat lett konkrétan semmit nem zár be
@Fail3D!
Én 7 pro-ról váltottam 10 pro-ra ott nagy volt az ugrás.De 9 Pro-ról semmi értelme nagyobb akksi gyorsabb töltés 1-120hz-en frissülő panel cserébe gyengébb ultra wide kamera mondjuk tud 150 fokban is fotózni ha valakinek ez kell[ Szerkesztve ]
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
novinyul
veterán
-
dl650
tag
Megjött a global OTA is. F17
-
tomp
félisten
válasz unicumnext #3325 üzenetére
Igen így értettem. Én nem használtam és ezt megváltoztatni sem lehet.
Linkin1994
Én se használtam eddig 9 Pro-n. -
Erdmis
tag
Miért csinálják ezt, hogy Global-ra (és csak arra) nem adják ki a full zip-et 12-n is csak az első frissítésre adták ki.
Ha már fel lehet tenni a globalt eu-s készülékre, akkor miért baxnak így ki az emberrel?
Asszem megyek vissza Eu-ra, mert ezt így meguntam. 7T-n nem volt ilyen baromság! Kezd elegem lenni a Oneplus hülyeségeiből... -
-
Linkin1994
senior tag
4 főverziót és 5 év sec patchet fog kapni pár modell
[link]YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
qltsar
veterán
válasz Linkin1994 #3330 üzenetére
Most olvastam én is...itt már 'OnePlus has confirmed that “selected devices launched in 2023” will now receive 4 OS updates and five years of “regular” security patches.' van... [link]
Ha tényleg igaz, akkor elég gagyin csinálják. Amikor Samsung kijött az 5 éves poilcyvel, akkor csak 1 modellel előrébb mentek vissza az aktuálistól, viszont itt még a 10-es széria sem fogja ez alapján megkapni.
[ Szerkesztve ]
-
-
sharkypeti
aktív tag
Üdv! Ha esetleg van valaki aki tudja, árulja már el legyen kedves, hogy a Oneplus telefonok (konkrétan a Nord 2) kompatibilis a Honor (Huawei) Band 6 okoskarkötővel?
Köszönöm előre is a választ![ Szerkesztve ]
OnePlus 12
-
Macika66
őstag
válasz sharkypeti #3333 üzenetére
Igen.
Az a karkötő azért nem egy ördöglakat, még az iphossal is megy rendesen (a nejemnek)....
Olyanok nem szoktak menni, ha pl. az óra képes hívást bonyolítani BT-n keresztül, multi párosítással (amikor pl. van egy AndroidAuto vagy egy BT headset hozzápárosítva már a készülékhez), akkor nem tud dönteni, melyik eszközre pakolja a bejövő/kimenő hívást, ezért inkább hagyja a készüléken.
De ez az általam eddig látott ÖSSZES (Samsung, Huawei, OnePlus, Xiaomi) készülék/óránál ugyanígy (nem) működik....
Érdekes módon azonos típusú órával viszont kifogástalanul....
De mivel a Honor nem tud ilyesmit, így ez Neked közömbös....[ Szerkesztve ]
-
hedgehog
senior tag
válasz Macika66 #3334 üzenetére
nem tud dönteni, melyik eszközre pakolja a bejövő/kimenő hívást, ezért inkább hagyja a készüléken.
hm, ezt most kipróbáltam, és valóban nem működött jól, bár nálam nem a készüléken hagyta, hanem a BT-headsetben szólt
(OP9Pro, Ticwatch Pro 3 Ultra, Sony WH-1000xm3)
Eddig mondjuk fel sem tűnt a probléma, mert ha be volt kapcsolva a fülesem, akkor azon akartam beszélni nem az órán-- aka p3d3str1an
-
Atish19
őstag
13 alatt a Chrome nálatok is folyton újratölt? Pár másodpercre átváltok egy másik alkalmazásra és mikor visszaváltok már újratölti.
-
xcsabo
senior tag
Nem csak a Chrome. A spotify és a mapy is nálam.
-
Erdmis
tag
Sokan kerestétek, hogyan lehet a lezárási képernyőre tetszőleges szöveget kiírni A13-on.
Íme a megoldás (lehet van egyszerűbb, de ez működik):
Beállítások/főképernyő és zárképernyő/zárképernyő billentyűparancsok - itt beállítod a Gpay-t (ha nem ezt használnád). Lezárod a telefont, bekapcsológombbal/dupla koppal felébreszteni, de ügyelj rá, hogy ne oldjon fel az arcodra. Gpay-t elhúzod/jobb felső sarok 3 pötty. Ráböksz a megjelenő "lezárási képernyő beállításaira", ami bevisz abba a menübe, ahol az első résznél tetszőleges szöveget tudsz beírni:
Én máshogy nem találtam meg ezt a menüpontot... -
Erdmis
tag
AOD-n valóban nincs ott, de a pozícióval lehet játszani.
3 enter-szöveg-3 enter pl. Máris nem takarja ki. De kétségtelenül nem az igazi, aki használja ...
Véletlenül jöttem rá, mert rollback volt vissza eu-ra. Global root-tal halál volt.
Ha már megtaláltam, akkor gondoltam megosztom[ Szerkesztve ]
-
Macika66
őstag
Valamelyik korábbi FW-verzión még működött a MINTA útvonalának eltüntetése berajzoláskor.
Sokkal nagyobb a biztonság, ha nem lesheti ki senki, nem éghet bele a retinájába a minta.
Pár FW óta megszűnt és alapértelmezésű lett a kötelező útvonalmutatás.
Biztosan (talán) lehetne valami ADB paranccsal állítani, csak én ehhez kevés vagyok.... -
surgery
senior tag
Sziasztok valaki leírnà nekem az Updater frissítést mert nem tudom telepíteni a letöltött fájlt. Előre is köszönöm
-
surgery
senior tag
Letöltöttem a legújabb frissítést de nem tudom telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest