Új hozzászólás Aktív témák
-
realist
őstag
Nem a világ legnagyobb problémája, de Android 13 alatt Spotify kapcsán AOD vagy alap záró képernyőn meglehet oldani, hogy ne csak számot lehessen váltani, hanem csúszkával a számon belül is lehessen mozogni?
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz novinyul #2898 üzenetére
Nekem még mindig nem dobja fel pedig már felraknám.
Macika66
Lassan majd én is kérek akksi cserét. Nekem a megjelenés napjától megy mert előrendeléses volt. Most már nincs telefonos függőség a zenénél így nyugodt szívvel tudom leadni.
Nekem anno a 7 Pro-t elrontotta a szerviz. Új akksival jött vissza de hibás alsó mikrofonnal. Az ügy vége az lett, hogy 10€-ért adtak egy 7T Pro-t ugyan úgy 2év garanciával. -
hedgehog
senior tag
Nekem is simán felment, csak annyi volt a trükk, hogy az OxygenUpdater a gyökérbe töltötte a cuccot, a gyári frissítő meg a Downloadsban keresett csak.
De a gyári frissítő simán megette a zipet, kicsomagolta és feltette. (bár én anno egyszer amikor hiányzott a Local upgrade opció, telepítettem az apkt hozzá, lehet hogy emiatt látom a zipet?)-- aka p3d3str1an
-
tomp
félisten
válasz hedgehog #2906 üzenetére
Nekem a Local művelethez telepítenem kell ezt:
Milyen szép app
Habár a feladatát tökéletesen ellátja.
Érdekes, hogy az indiai és az EU-s más gyári frissítőt tartalmaz.
A Global meg ezt:
Sajnos a kamera appban a Film módban kapcsolható HDR továbbra se működik. Csak nekem nem működik? Látszólag HDR-ben rögzít de mégsem. A galéria appban álló helyzetben bal felül megjelenne a "HDR" ikon ha valóban HDR lenne.qltsar
Frissítés után 2x fizettem GPay-el.
Hibátlan -
realist
őstag
Google play-rendszerfrissítés (2022.07.01 az aktuális 10 pro NE2213_11_C.20) nektek lefut?
Sikertelen lesz a frissítés: "a frissítések jelenleg nem férhető hozzá" -
Macika66
őstag
Visszaérkezett a teló, jól bemutatkozott a UPS, 3 napig tartott az út, mert először - tévesen - Innsbruckba szállították, ott akarták kézbesíteni....
Másodszorra sikerült.
A teló Varsó után volt Kölnben, majd Prágában, majd (itt törés következett be) Innsbruckban, ahol 1 napig pihent, majd vissza München, újra Köln, újra Prága és végre balra fordult a kanyarban és Budapest következett...
Elég érdekes módon 11-es androiddal küldték vissza.
Remélem, az akksi jól fogja bírni.... -
qltsar
veterán
-
sharkypeti
aktív tag
Sziasztok! Holnaptól én is 9 Pro tulaj leszek egy vadiúj, 0 perces készülékkel az Alzától. Mire figyeljek, mit érdemes és mit nem? Nem szeretnék mókolni, belenyúlni, nekem megfelelnének az OTA frissítések is. Egyszerű, általános user vagyok, a telefon is mindennapos használatra kell. Van valami jótanács?
OnePlus 12
-
xcsabo
senior tag
Nagyon idegesít ez a sarokból induló Google segéd. Semmi mód nincs a kiírtására?
-
-
realist
őstag
válasz ghiottone #2921 üzenetére
Kösz, megnézem! Időközben olvastam, hogy 10 pro esetében már csak a főkamerát lehet elérni 3. féltől származó appal.
Volt, de az 14 napon belül elálltam. Egyrészt - számomra - jó áron tudtam oneplust venni. Másrészt nem tetszett az Oppo esetében - vpn - frissítés. Zavart, hogy pl több mint 1 hónapja megjelent rá az Android 13, de egyszerűen elérhetetlen. Külföldi fórumokon is panaszkodtak erre. OOS13 -ra már kijött közben rá 2 javítás. -
dl650
tag
Működik vezetéknévvel. Nálam is úgy van.
-
darkmann
őstag
válasz realist #2914 üzenetére
C64 v. C65 óta úgy érzem, hogy nincs szükség gcam-re, elég megbízhatóan működik és szépek az eredmények. Talán egyetlen negatívumként azt tudom felhozni most a gyári kamera app-ra, hogy amikor nem használom egy ideig, akkor az első indítás után szaggat, és az első kép elkészülése nem azonnal történik, hanem van pár másodperc késlekedés.
Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
spymorass
csendes tag
-
ghiottone
nagyúr
Van köztetek valaki, aki érzékeny a pwm-re és az 9 Pro-t használva még sincs semmi baja a szemének? Tegnap belefutottam a displaymate tesztbe és ott ellentétben a notebookcheck mérésével ők 480hz-et írtak és nem 192.3hz-et.
Tőröm a fejem, hogy OP 9 Pro vagy Find X5 legyen (ennél az erősebb aksi tetszik és a kamerára mintha jobban ráfeküdtek volna, de a frissítések érdekesen jönnek - vpn is kell néha hozzá). A sima 9-esem odaadtam a tesómnak és már nem lenne fair kifacsarni a kezéből, mert a Pixel 7 + Telekom a céges volte hiánya miatt nem 100%-os nálam.[ Szerkesztve ]
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
darkmann
őstag
Tudnátok másik contacts/tárcsázó appot ajánlani a gyári helyett? Szerintem a gyári nagyon fapados.
Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
-
novinyul
veterán
válasz ghiottone #2938 üzenetére
Elírás volt vagy sem, de nekem bevált. Szerintem az LTPO panel is közre játszik ebben, ahogy a GT2 Pro LTPO 2 panele is jó volt alacsony fényerőn. Rohadtul érzékeny vagyok rá, a Xiaomi A3 rendesen fejfájást és könnyezést tudott összehozni.
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
qltsar
veterán
Sikerult rossz backupot visszaallitanom 12 downgrade-nel, ezert gondoltam adok megegy eselyt az NFCnek 13 beta 2-n, mert olvastam a forumon irtak, hogy valakinek rendbejott a fizetes egy gPlayServices es Wallet wipe utan.
Most az a helyzet, hogy Curve, Revolut, George-ra azt irja ki a terminal hozzaerintest kovetoen a telefon, hogy Phone moved too fast. Rezeg, mint az orult, de nem fogadja el a terminal a fizetest.
-
xcsabo
senior tag
Na bepipultam. Feltettem a 13 bétát. Csináltam fr-t is utána. A névjegy szar ebben is. Valszeg Google hiba lesz ahogy fórumokon olvasom. A másik pedig, hogy az ui egy az egyben emui 12 koppincs. Nekem tetszik. 🥰 Egy két dolog jobban volt rendezve a 12-esen.
A kérdés, hogy ha rendesen kijon stabil 13-as akkor csak így lehet feltenni mint a bétát? Vagy ota update lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest