- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
Azért annyira nem nagy dolog várni max 10 percet, es megkérni ;). Minden nagyobb ponton van iroda.
@ghiottone: Legújabb Novát mikor próbáltam, ugyanúgy laggolt, újratöltött, néha megállt home gesturenél. Nálad gombos navi van, vagy gesture?
Amúgy vajon miért nem adják ki PlayStore-on keresztül a 8-as béta verziót? Látszólag megállt a fejlesztés.
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
gesture alapú. Még nem futottam hibába, de reggeltől nem is volt annyira időm.
Igen, az fura. Hirtelen én se tudtam, hogy Playbe alvileg benne vagyok a bétába, de azt még nem engedték ott ki.
novinyul: FR-t csináltál és a régi 2.62-es feltelepítése után elindult? Engem tegnap megszívatott. Redditen vadásztam le hozzá a manager custom api server és a microg apk-kat.
[ Szerkesztve ]
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
qltsar
veterán
Tök üres nálam, úgyhogy ez alkalmazás hiba lesz. Kb. 3 perc sétára vagyok egy metró megállótól.
Chose another station is teljesen üres, annyit ír ki, hogy Metro Lines és alatta semmi.
_ _ _
Vicces, hogy még működik a VPN-es trükközés. Olaszországra VPN-eztem, és feldobta a frissítést, fura, hogy 7T-nél mindig kanadát kellett választani .
[ Szerkesztve ]
-
metal01
őstag
Nálatok mennyire merül a teló a 13 stabil alatt? 11-en voltam eddig, átlagos használat mellett kb. 2 napig is kibírta 4-5 óra SOT mellett, de most ez a 13 merül mint az állat
-
dl650
tag
válasz ghiottone #3153 üzenetére
Nálam is működik a Vaced 13 alatt. Fr nem volt.
metal01: nálam is így van. Merül rendesen. Most tartok 1 nap 6 óránál és 2.5 kijelzőidőnél és 45% aksi. És ez még elég jó! Talán kibírja estig míg hazaérek. A C66 jobban bírta. Remélem javítanak rajta. Ha lesz egy kis szabadidőm akkor csinálok egy Fr-t.
-
hedgehog
senior tag
Én is:
https://imgur.com/a/PUgPzFO
(a végén megjelent az ábra, csak a screenrecorder azt már nem vehette fel)-- aka p3d3str1an
-
xcsabo
senior tag
válasz Linkin1994 #3161 üzenetére
Csak a hardver más
-
xcsabo
senior tag
-
qltsar
veterán
Ez nem mérvadó akkor...12.1 alatt nem működött, 13 alatt sem.
Viszont ami a meglepő, hogy 2x is tudtam fizetni NFC-vel probléma mentesen.
Kíváncsi vagyok rá, hogy meddig marad így.
@3159: Nálam felhőből simán visszahozza őket, sok alkalmazást adatokkal, beállításokkal együtt. Nyilván többe be kell jelentkezni, de nem egy hatalmas nagy érvágás egy FR szerintem, nálam 71 alkalmazás van, túlélhető. ph! app pl. mindent visszahúz
[ Szerkesztve ]
-
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Egyik ismerősöm leejtette a 10 próját. Tudom ez a 9 pró topik de a 10-nek nincs sajna. Elég csúnyán betört az üveg de a kijelző elvileg sétetlen és müködik. Egy olyan kérdésem lenne hogy ezen mit kell ilyenkor cserélni ? Csinálnak olyat, hogy csak üveg ami gondolom olcsóbb vagy ilyenkor komplett kijelző csere ?
Itt vannak a képek, aki tudja kb mennyibe fájna és segítene azt megköszönném
[kép] [kép] [kép] -
mrThomi
addikt
Köszi mindkettőtöknek a gyors választ. 220 euró még okés lenne. Mennyi munkadíjat számolnak fel kb ?
[ Szerkesztve ]
-
Macika66
őstag
válasz ghiottone #3150 üzenetére
Megtaláltam Macika66 linkjét a Nillkinhez és érdekes, hogy azt a típust alig találni meg valahol a neten.
Mert drága. Nem lehet hamisítani, ha megveszed, TUTI eredetit kapsz.
Megéri, hidd el...
Cska ügyesen kell felrakni, ha nem vagy kellőképpen rutinos, keress valakit, aki az. Elb...rontani nagyon drága... -
Macika66
őstag
Ha engedélyezted az automatikus mentést FR előtt, akkor az FR után magától felrakja a Google fiókból a programokat.
Nekem az adatok fájnak, mert azokat nem (játékállások, beállítások, stb.)
Ha van mentésre lehetőség egy appban, akkor az jó, fellövöd a felhőbe a backupot és az FR után mehet vissza, minden OK lesz. -
Macika66
őstag
válasz mrThomi #3177 üzenetére
Nincs olyan, hogy csak üveg.
A modern kijelzők (már mindegy, hogy AMOLED vagy IPS) mind 3 rétegből ragasztottak, megszüntetve a rétegek közötti légrést. Ezáltal fele olyan vastag kijelzőt tudnak gyártani, másrészt hatalmasat javul a képminőség is a légrések miatti fénytörések eltűnésével..
Ennek megfelelően cserélni sem lehet külön.
A varsói szerviz intézi a cserét, kérj IMEI alapján javítást az oldalukon, ha kéred, adnak előzetesen is árajánlatot, de mielőtt nekikezdenek a javításnak, akkor mindenképpen előre megírják, mennyi az annyi. Aztán ahogy beérkezett a pénz a számlájukra, azonnal kezdik a javítást. 8-10 nap alatt UPS-postával együtt megvan.
A javítás ára minimális, 15-20€ körül szokott lenni, erre jön az alkatrészár (vannak járulékos alkatrészek még, amiket szintén cserélni kell, mert egyszer használatosak, apróbb tömítések, szigetelések, nem tudom, ez benne van-e a 220€-ban), valamint a UPS posta ára.
Legközelebb tegyen rá védőüveget! -
mrThomi
addikt
válasz Macika66 #3182 üzenetére
Luxemburgban vagyok, nem magyarba. Valóban a varsói szervíz lenne a legközelebb ? Német, francia, belga szervízük nincs a környékemen esetleg ? Az enyém volt a teló, de az egyik ismerösöm vette meg, leejtette, most próbálok neki segíteni. 300 euróba akkor szerinted megállna postával, mindennel együtt ? Illetve tudnák dobni egy linket ahol ezt lehet intézni ?
[ Szerkesztve ]
-
-
hedgehog
senior tag
válasz mrThomi #3183 üzenetére
Az "oldalukon" az oneplus.net-et jelentette, vagyis innen indul a javítás:
https://www.oneplus.com/hu/support/repair[ Szerkesztve ]
-- aka p3d3str1an
-
qltsar
veterán
13 alatt AODn nem mindig jelenik meg az ujjlenyomat gomb, ilyenkor nem enged ujjlenyomattal feloldani.
Duplakopp utan mar megjelenik, majd duplakopp utani lezaras utan AOD-n is. Masnal is van ilyen?
-
Land
veterán
12.1 EU-ra meg kellett volna már jönnie OTA-n a 13-nak?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest