- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Amazon Fire TV stick/box
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcsabo
senior tag
Képernyő frissítés bug megvan még sajna.
-
ghiottone
nagyúr
Egy bugba belefutottam miután frissült F73-ra a sima 9 - bejövő hívás és fekete kijelző, viszont az izom memória müköeött és fel tudtam venni másodszorra. Elsőre a bekapcsgombot nyomogatva elutasítottam. A Google tárcsázó adatait töröltem, app kényszerleállítás majd újraindítás és úgy néz ki megjavult.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
xcsabo
senior tag
Illetve a viber is szarakodik a frissítés óta. De ez lehet független is. Nem küldi el az üziket azonnal.
-
dl650
tag
Az ünnepek között volt egy kis időm és végre újratelepítettem a telót. Teljes gyalu. Mire újra belaktam jött rá a frissítés. Azóta merül mint a Titanic és rendesen melegszik is. Nálatok minden rendben?
-
qltsar
veterán
Amugy allitolag a dev optionsos refresh rate indicator tovabbra sem kompatibilis LTPO kijelzokkel, azt jelzi ki csak ami a maximum ertek lehet abban a modeban, amit eppen erzekel.
Tobb Reddit threaden is olvastam hasonlokat, meg Pixel 7 Pro eseten is.
Ittvan OP hivatalos valasza: link
"Question: How do we know the 9 Pro changes the refresh rate between 1-120Hz or simply just sticks with 120Hz/60Hz?
Answer: There is no built-in way to measure the display's refresh rate. The "Show Refresh Rate" function in Android's built-in developer options cannot display the actual refresh rate of the LTPO panel.In theory, to check out the actual refresh rate, you'd have to use professional gear like a high-speed camera or an oscilloscope connected directly to the display panel.
Still, we can assure you the Fluid Display 2.0 of the OnePlus 9 Pro is based on LTPO technology and supports an adaptive refresh rate across all scenarios. This allows the display to automatically adapt to 24Hz or 30Hz when watching 24fps or 30fps videos. When displaying still pictures or texts, the refresh rate will be reduced to 5Hz or 1Hz. When playing games supported by Hyper Touch technology, it will switch to the exclusive 72Hz to provide the most responsive gaming experience. "
-
dl650
tag
Ja, bocs. Global F18. Három és fél órája vettem le a töltőről, 45 perc Sot és 67%-on van a teló. Ilyet még sosem produkált. Basszus most laktam be a telót most meg megint gyaluljam? Vissza léptem android 11-re és onnan telepített több lépcsőben 13-ra, utána egy FR és kész. Belaktam a telót és jött rá az F18. Onnantól vége. Merül. Így még nem jártam. Vagyis egyszer még a 6T-nél.
-
dl650
tag
válasz Atish19 #3464 üzenetére
A Chrome a nagyobb fogyasztó, 430 mAh. Rendszer Ui 18 mAh. Google Play szolgaltatasok 74 mAh. Passz. Videóknál teljesen meleg. Eddig ez nem tűnt fel. Már csak 5t százalék. Otthon dolgozgatok, a háttérben megy bluetooth-on a zene Kb 1 órája (nem Youtube hanem zenelejatszo) . Ennyi. Annyira nem értek hozzá. A mostani frissítés előtt nem csinált ilyet. Asszem megint gyalu lesz...
Most hogy írtam megint meleg a teló.[ Szerkesztve ]
-
metal01
őstag
Nálam is merül az új update után. Sokkal jobban, mint eddig :/
Mi a véleményetek a tegnap Kínában bemutatott 11-es szériáról? A pletykák szerint pro verzió nem lesz. A bemutatott verzió meg elég közepes. Vezeték nélküli töltés pl. nincs, stb...
-
xcsabo
senior tag
Valszeg újra kell kalibrálnia az akkut. Pár töltés után beáll. Remélem. Most 100%ról 1 óra SOT mellett 10% ment le.
-
dl650
tag
-
darkmann
őstag
Minden frissítésnél ez van. Egy pár töltésig jobban merül, ezalatt a rendszer "betanítja magát". Én még nem tettem fel F18-at, de egyelőre nem is fogom, mert most nagyon elégedett vagyok a powermanagement-tel. Nálam 1-1,5 nap alatt kijön 5,5 óra kijelző használat bármilyen felhasználási mód mellett (navigáció, napi fél-1 óra ROE játék, FB, Chrome, zenehallgatás, stb.).
Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
Kiskopika
senior tag
Én se nyúlok hozzá android 12 maradok inkább tegnap 6 óra 30 kijelző idő volt. Estére miután olvastam itt hogy mi van az updatettel. Inkább marad így
Hozzá teszem ennyit még soha nem láttam[ Szerkesztve ]
-
Atish19
őstag
Beállítások/Alkalmazások/Letiltott alkalmazások fül alatt nálatok is van egy "CustCoreApp" nevű alkalmazás? Mi lehet ez? Semmi érdemlegeset nem találtam róla.
-
xcsabo
senior tag
A frissítés óta vettem észre, hogy random módon pár helyen van angol szöveg. Pl. ha letakarom a közelség érzékelőt. De a play áruház is néha angolul írja ki, hogy nincs frissítendő app. Fura. Kb. 8 éve láttam ilyet custom romokon utoljára.
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
Az akksi kalibráció nem változik meg egy frissítéssel mivel azt a BMS vezérli.
Az elmúlt 2hétben a gyári vezeték nélküli töltővel mindig levettem 95-96%-nál. Szépen el is mászott a 2 cella feszültsége. 2hét elteltével már nem lehetett feltölteni 100%-ra. 95%-nál mindig leállt a töltés. Ha újra ráraktam rögtön felugrott 100%-ra de nagyon hamar visszaesett 95-re majd gyorsan ment lefelé 90% alá. A feszültség 4,3V volt ahol megállt a töltés.
Le kellett meríteni 0-ra majd ráraktam a töltőpadra. Így már sikerült neki a balanszírozás.
95%-ig szépen tempósan töltött majd 95%-tól töltött, nem töltött, megint töltött, megint nem töltött. (maga a töltő pad most nem állt le hanem folyamatosan ment) Azaz a BMS szépen dolgozott. Most már 4,441V a 100%. -
tomp
félisten
Akkor az még nagyon friss.
Nekem a megjelenés napján hozta a futár azaz lassan 2éves. A 4500-as akksi már csak 3500-at tud.
Az F18 az a Global igen.Boli77
Nálam Messenger, Facebook, Chrome. Automata fényerővel 120Hz, visszavett felbontással és kb 40%-ban 5G kapcsolattal. A VoLTE pedig folyamatosan aktív. -
tomp
félisten
válasz mrThomi #3492 üzenetére
Teljesen jó a kijelző.
Ha maxra tolom a fényerőt és berakok egy full szürke képet akkor nagyon halványan látszik a térerő ikon de erősen kell nézni, hogy lássam.
Nem kell félni az AMOLED kijelzőtől.
Minimum fényerő mellett ha a menüt mozgatom akkor van "útóhúzás" de ha feltekered a fényerőt máris megszűnik.
Van a családban egy OnePlus 5. Az első OP telefonom volt. Még az eredeti AMOLED panel van benne és ott is erősen kell figyelned szürke képnél, hogy észrevedd a térerő jelző helyét. -
ghiottone
nagyúr
válasz mrThomi #3494 üzenetére
Nálam még van használatban egy 3 éves múlt 7T, az teljesen rendben van. A beégést kiszúrom, de itt sose volt használva huzamosabb ideig maxon - nem bírja a szemem amúgy se a full fényerőt. Az is igaz, hogy az elmúlt évben már nem volt napi használatban, de volt pár hét, amikor beugrott elsődleges telónak.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
mrThomi
addikt
Köszi nektek a válaszokat. Az autómata fényerővel pont az a bajom, hogy ha csak egy lámpa fénye is rávilágít egyből föltolja kokszra. Ha a párologtató alatt van mert épp netes receptről főzök, annak a lámpája éri az érzékelőt és azt hiszi verőfényes napsütésben vagyok kint és teljesen feltolja. Ezért nem szoktam használni az autómata fényerőt. Inkább alapból felén van aztán ha kell kicsit feljebb tolom rövid ideig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kiakadtak az európai chipvezetők az USA, Kína és az EU követelésein
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robotporszívók
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók