Új hozzászólás Aktív témák
-
Macika66
őstag
....Germany, the UK, France and The Netherlands....
Magyarországon eddig sem voltak, tehát számunkra közömbös.
Lengyelországból meg csak nem vonulnak ki, Varsó mellett van az európai szervizközpont.
Ha azt is bezárják, elveszíti Európát az Oppo, ami nem lenne okos dolog...
Gyári garancia nélkül sokkal-sokkal kevesebbet fognak tudni eladni a készülékeikből, azért annál jelentősebbb az EU piac, hogy ne érezzék meg... -
qltsar
veterán
válasz Macika66 #3701 üzenetére
Úgy értelmezem, hogy ezek local store-ok, nem fogja érinteni a forgalmazást, ha jól értettem, tehát ugyanúgy a OnePlus weboldaláról lehet rendelni, de szolgáltatói / bolti kínálatban nem lesz jelen.
Itthon más BBK Electronics termékek hivatalosan kaphatóak, Oppo és Realme, ráadásul a szervizelésüket a TMX látja el, Realme store ráadásul van a Lurdy házban.
Itthon talán Alzában lehet venni nem sufnituning GSM garanciás OnePlus-t, már a 11-es széria és a legújabb Nord(ok) is kaphatók.
[ Szerkesztve ]
-
-
mókuska
tag
Lehet én csináltam valamit rosszul?
F.72-t tettem fel mikor kijött. Azóta nem frissítettem. De most f.75-t ráfrissítettem.
Viszont most nincs környezeti kijelző beállítás. Idáig, ha egyet koppíntottam a lezárt kijelzőn, akkor fekete maradt a kijelző és csak az értesítés ikonok sziluette, ujjlenyomat olvasó és az óra jelent meg. Most csak az ujjlenyomat olvasó jelenik meg, semmi más. Beállításokban semmilyen AOD beállítás nincs.
Esetleg valami ötlet? -
Hoze61
csendes tag
Felraktam az F.75 frissítést pár napja és ma eltünt a főképernyőről a Google Discovery, a hírek. Másnál is eltünt, még a beállítását sem találom?
-
barcaforca
tag
Sziasztok. Az akkumulátor optimalizálás figyelmeztetést ki lehet kapcsolni valahol? Mindennap szeretne valamit optimalizálni. Viszont nem tudom hol kapcsolhatom ki. A 9es fórumban nincs nagy aktivitás,hátha itt valaki tudja a megoldást.
-
qltsar
veterán
válasz barcaforca #3712 üzenetére
Visszatérő hiba. Hiába nyomok rá, hogy ignore, bizonyos alkalmazásoknál visszajön. Már próbáltam "Optimize"-t is, de ugyanúgy feldobja egy idő után.
-
barcaforca
tag
Köszi hogy megnézted. Azt nem akarom hogy az akkumulátor semmit ne jelezzen vissza, hiszen szükséges dolgok,mint a lemerülés, feltöltés jelzése fontos dolgok. De.... Az Instagramot vagy az órámat pl. mindennap optimalizálni akarja. Bármit nyomtam eddig visszatér ez az üzenet.
Akkor ez ilyen,majd beletörődöm.😁 -
Algotis
addikt
Nem sűrűn videózom, de tegnap elindítottam egy 4K60 felvételt szobahőmérsékleten, és fél perc után elkezdett akadni az egész, szinte vállalhatatlan lett a felvétel.
Egyszerűen reprodukálható a dolog, amint kissé meleg a telefon, szétakad az egész, borzasztó gáz.Mit lehet ez ellen tenni? (A13 F75)
Androidos Outlookból küldve
-
Land
veterán
Aksi cserére a Mobee ajánlott itthon? [link]
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
-
Mosqu!to
addikt
Arra vonatkozóan van valami hack, hogy miként lehet a 6GHz wifi hálózatot (ismét) előcsalogatni? Utánakerestem neten, elvileg megjelenés körül még tudta, aztán egy oprendszer frissítés elvette ezt a funkciót.
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
McLaca
őstag
Régebben meg lehetett nézni, mi mennyibe kerül listaáron, ha nem garanciális a javítás, de ezt már nem találom sehol. Esetleg Te tudod a helyét?
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
plmdr
tag
Sziasztok
Első OnePlus tulaj vagyok, abból is a 9 Prot vettem meg tegnap. Még nem kezdtem meg az átköltözést, egyelőre ismerkedem az UIval.
Olyan kérdésem lenne, találok e gyári szoftveres tisztító programot a OnePlusnal? Egyelőre semmit nem találok. 4,5 év Mate 20 Pro után elég furcsa minden.Köszi
2006-05-20 15:22 | 207 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése több mint 6000 napja.
-
-
plmdr
tag
Akkor te tökéletesen átérzed, mit élek most még. Ezt nem gondoltam volna, illetve volt teszt a mobilarenan, ott minthogy ha említették volna, most, hogy írod. Akkor Play áruház lesz minden ilyen gondolom. Ott meg pengethetem a no adsos verziókat.
Te milyen Onepluson vagy? Milyen hasonló programokat ajánlasz esetleg? Megköszönöm.2006-05-20 15:22 | 207 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése több mint 6000 napja.
-
hedgehog
senior tag
A cache törlése az bizonyos esetekben pont az ellenkezőjét éri el mint az optimalizálás (mert utána az adott app lassabb, mobilnetet fogyaszt stb.).
Az ilyen optimalizáló appoknak egyébként általában része a "memóriafelszabadítás", az (főleg a 8-12GB-s OP9 esetében) pedig kifejezetten rontja a hatásfokot.A tárterület karbantartására egyébként használhatod a Google féle Files appot, ha mindenképpen szeretnél valamit.
-- aka p3d3str1an
-
-=Vacsek=-
senior tag
Hali. Néha hallok ilyen pattogó hangot a telefonból. Mint amikor a zárlatos konnektor szokott pattogni. Mi lehet ez? Nem mindig csinálja.
-
xcsabo
senior tag
válasz -=Vacsek=- #3743 üzenetére
Csak a telefonból?
-
Macika66
őstag
Zárlatos konnektor pattog?
Nincs meg az ismeretanyagom sajnos...
Mindenesetre bármilyen hangot is ad ki a HANGSZÓRÓBAN, ami nem a beszélgetés szerves része, az hálózati hibára utal, meg kellene figyelni, milyen koordinátáknál csinálja, elképzelhető, hogy calahol van egy hibásan működő cella, esetleg térerőproblémák vannak... -
qltsar
veterán
Esetleg vezetek nelkuli toltes kozben?
-
qltsar
veterán
-
gerenda110
aktív tag
Szisztok. Iphone 12rol valtanek ilyenre. Kerdesem, mennyivel masabb a hangzasa mint egy iphone 12nek? (Igen a 12 nagyon jol szol)
[ Szerkesztve ]
Az élet szép. Ha tetszik, Ha nem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest