Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Akkor jól sejtetem.
Csak hogy tudjam hasonlítani: kenonok közül melyiknek a fókuszára hasonlít egy jobbféle m4/3-os váz? Mind pontosság, mind gyorsaság tekintetében.
Itt is van mesterséges butítás, hogy épp mire csavarom fel a lencsét, ezzel is ösztönözve a usert, hogy vegye a drágább vázat? -
hibavissza
veterán
jaj, kis szégyenlős . "ő,aki" nem is tudná kihasználni egy jobb gép képességeit. olyan a témája, hogy nincs rá szüksége. ki írta, hogy nem jó ez a gép? én nem. én azt írtam, hogy légüres térbe érkezett ezzel az árral. és a tesztek alapján a klassz keresőn és jobb ergonómián kívül nem egy nagy durranás még a saját portáján sem.
-
Ffranklyn
csendes tag
Ugyanaz a szitu amiért van aki inkább a literes tesco csipszet veszi pringles helyett, mert az mekkora már ugyanazért a pénzért, az nem számít hogy a másik finomabb.
Haveri körben csak dslr van és egyszer nem volt még olyan hogy ne tudtam volna meglőni azt a képet amit ők. Inkább fordítva a 45 f1.8 al simán végigfotóztam az esti várost kézből.
-
HÁZIGAZDA
ez így van, aki rí, hogy az mft szenzor kicsi, és közben használ egy aps-c vázat, az mutassa már meg nekem azt a képét, amit tönkretett volna a kisebb szenzor, némi magyarázattal, hogy miért... ennek hiányában pedig hallgasson örökre!
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- alza vélemények - tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple asztali gépek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Parkside szerszám kibeszélő
- Külpolitika
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest