Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• old rocker

veterán

válasz moonlight115 #91 üzenetére

Hosszan lehetne polemizálni rajta, hogy a Krapuncáknénik csak és kizárólag a szocializáció áldozataiként lettek egybites (fekete-fehér, igen-nem) agyúak, vagy esetleg ők is közreműködtek ebben. A legnagyobb baj azokkal van - és belőlük van a legtöbb - akik egy bizonyos szellemi szintre beszűkülve csak a maguk igazát tudják elképzelni. Charlie Gordon nem tehetett a gyengeelméjűségéről; emellett viszont eccsomó jótulajdonságokkal rendelkezet a nyulábán kivül;
    Azon megint lehet vitatkozni hosszan, hogy a gondolataid irányítanak, vagy te irányítod a gondolataidat. S ha te irányítod a gondolataidat, ebbe mennyire szólnak bele az emóciók.
    Én igyekszem uralni a gondolataimat, de vannak rögeszméim, van, amikor elsodor az érzelmek vihara; vagyis borotvaélen táncolok és nem tudni, melyik oldalra billenek. De igyekszem, hogy ne legyek rabszolga; sok mindent felszámolok ennek érdekében, bár nem vagyok bölcs, azonban nem vagyok ostoba egészen. (Villon szavaival élve.)
    De olyan klasszikus is elénekelte ezt a pengeélen libikókázást, mint pl. az Iron Maiden:
    When you think that we've used
    all our chances
    And the chance to make
    everything right
    Keep on making the same
    old mistakes
    Makes untipping the balance so easy
    When we're living our lives on
    the edge
    Say a prayer on the book of the dead

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

Új hozzászólás Aktív témák