Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
neilszab
üzenetére
Én csak offban leírtam, hogy mire számítok. A támogatott játékok lista egy nagy nulla az én olvasatomban, ha egyik játék sem támogatásra készül. Én sem tegnap használtam gépet először. Ha a G27-et elkezdem jobbra meg balra tekerni és a játékban történik valami, akkor a vonatkozó játék megjelenik a "támogatott játékok" listában. Ha a jobb meg a bal között van egy megölhetetlen dead zone, ami miatt élvezhetetlen kormányozni akkor is "támogatott", ha nincs kuplung akkor is "támogatott", ha nincs "H" váltó akkor is támogatott, ha semmit nem lehet állítani a pedállokon akkor is "támogatott" és sorolhatnám ergó semmit nem jelent, mert a támogatás nem jelenti azt, hogy jó is. Az nekem nem támogatás, hogy megnyomom a gázpedált 2mm-re és padlógázzal indul a vas, eltekerem a kormányt 3 centire és nem történik semmi majd a 10. centinél megmozdul a kerék, megnyomom a féket 80%-ig és nem semmit nem lassul a kocsi aztán 100%-nál meg blokkol a kerék egy olyan autóban ami ABS nélkül az életben nem létezett és sorolhatnám bármeddig, mert a "támogatott" játékok közül 100-ból egyben használható ki minden funkció, azaz egyben van 100%-os támogatás, a többi 99% meg csak arra jó, hogy idegesítsen. Képzelem milyen faja lehet ha valami össze van foltozva utólag és mondjuk 80 fokot oldalra kell nézni a Riftel ahhoz, hogy a játékban oldalra nézzen, mert ha csak 70 fokra fordítod ki a nyakad akkor nem történik semmi, vagy elkezdi a saját lábát nézni csak mert éppen csíp egy szúnyog és reflexből mozdítottam pár fokot a fejemen amikor lecsaptam a combomon. A riftnél 200%-osan igaz, hogy vagy nagyon pontosan megcsinálják a támogatást, vagy egy kalap xart ér az egész és ha egy végtelenül egyszerű kormány+pedál szettet nem sikerül csak 100-ból egyszer támogatni normálisan akkor biztos majd egy ilyen Rift fog 100%-os támogatást kapni, már megjelent játékokhoz meg főleg. GTA4 mint támogatott játék? Na azon külön felröhögtem. Hagyjuk már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest