Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Megérkezett a Dolby Vision 2
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
mih, ki merre?
...én pl X4 940 BE-ről váltottam 1090T-re. qrvára érződik a procicsere. leginkákább játékoknál, és win alatt is. nem írom le, hogy hol, miben, mert nem akarok annyira offolni. de érződik. most már a vga, és a vinyó a szűk keresztmetszet a gépben.

-
- = Zk = -
félisten
válasz
antikomcsi
üzenetére
Igen, még az is lehet.
Amúgy is van pár "progi". De én valahogy inkább bios alól szeretek "heggesztgetni".. Azt valahogy "biztosabbnak" érzem...
-
- = Zk = -
félisten
Ma már lehet úgy tuningolni (legalábbis AMD vonalon, saját alkalmazásukkal), hogy ne 24/7-ben menjen magas frekin, hanem beállítod a felső VID és FID értékeket arra, amire akarod, az alsók (idle, stb.) meg maradnak, amin voltak. Így az idle fogyasztás semmit sem változik
alaplap és cpu és BIOS függő a dolog?...(gondolok itt konkrétan az én konfigomra
) -
- = Zk = -
félisten
most vettem X6-ot. f.sza.
még jóhogy 2x is felhívta 1 személy a figyelmemet, hogy várjak még azzal a vétellel
de jó, mert egyelőre nem tervezek AM2+ -ról váltani, tehát mire odajutok, elvileg az FX és az AM3+ is kecsegtető árban lesz

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
....
...

.... linksorozatod volna esetleg?