Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
mih, ki merre?
...
én pl X4 940 BE-ről váltottam 1090T-re. qrvára érződik a procicsere. leginkákább játékoknál, és win alatt is. nem írom le, hogy hol, miben, mert nem akarok annyira offolni. de érződik. most már a vga, és a vinyó a szűk keresztmetszet a gépben.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
antikomcsi #101 üzenetére
Igen, még az is lehet.
Amúgy is van pár "progi". De én valahogy inkább bios alól szeretek "heggesztgetni".. Azt valahogy "biztosabbnak" érzem... -
- = Zk = -
félisten
Ma már lehet úgy tuningolni (legalábbis AMD vonalon, saját alkalmazásukkal), hogy ne 24/7-ben menjen magas frekin, hanem beállítod a felső VID és FID értékeket arra, amire akarod, az alsók (idle, stb.) meg maradnak, amin voltak. Így az idle fogyasztás semmit sem változik
alaplap és cpu és BIOS függő a dolog?...(gondolok itt konkrétan az én konfigomra
)
-
- = Zk = -
félisten
most vettem X6-ot. f.sza.
még jóhogy 2x is felhívta 1 személy a figyelmemet, hogy várjak még azzal a vétellelde jó, mert egyelőre nem tervezek AM2+ -ról váltani, tehát mire odajutok, elvileg az FX és az AM3+ is kecsegtető árban lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- RAM topik
- Android szakmai topik
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest