- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
Amig nem tudjuk, hogy ACPI mennyire tudja befolyásolni az egész akku lemeritési-töltési procedúrát addig nem mondhatunk biztosat. Én úgy feltételezem, hogy a feszültségszabályzás és különböző védelmek teljesen hardveresen vannak megoldva, a megkerülésükre nem létezik szoftveres út. Persze lehet, hogy tévedek, de ha igaz hogy szoftveresen lehet valami lényeges dolgot is szabályozni, akkor már egy halom akku-faló virus létezne.
-
nkmedve
őstag
Én sem hiszem, hogy egy szoftver haza tudná vágni az aksit, de pontosan hol is lett ez bebizonyitva, vagy mitől lett hirtelen ilyen egyértelmű? Lehet én vagyok lassú felfogású
Amúgy szerintem ezt az egész funkciót ki kéne kapcsolni úgy ahogy van, eddig is rájött a júzer, ha rossz az akkuja, ezután is rájön. Ennek igy semmi értelme, hogy sok esetben félrevezető információt ad az OS (most teljesen mindegy kinek a hibája, BIOS, Windows, a lényeg, hogy valami hibádzik)
-
nkmedve
őstag
Nekem 4%-kos elhasználódású, rendszeresen kalibrált akkura feldobja az üzenetet. Jöjjenek vizsgálni az én gépemet s majd azután mondják, hogy minden rendben van.
Megvizsgáltak két esetet (kb. ennyit tudnék elképzelni) s általánosan kijelentik, hogy mindenkinek akinek az üzenet megjelenik, cserélhet akkut.Azt elhiszem hogy a windows nem rontja el az akkukat, de hogy az üzenetet sok esetben tévesen dobja fel, az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest