- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
Amig nem tudjuk, hogy ACPI mennyire tudja befolyásolni az egész akku lemeritési-töltési procedúrát addig nem mondhatunk biztosat. Én úgy feltételezem, hogy a feszültségszabályzás és különböző védelmek teljesen hardveresen vannak megoldva, a megkerülésükre nem létezik szoftveres út. Persze lehet, hogy tévedek, de ha igaz hogy szoftveresen lehet valami lényeges dolgot is szabályozni, akkor már egy halom akku-faló virus létezne.
-
nkmedve
őstag
Én sem hiszem, hogy egy szoftver haza tudná vágni az aksit, de pontosan hol is lett ez bebizonyitva, vagy mitől lett hirtelen ilyen egyértelmű? Lehet én vagyok lassú felfogású

Amúgy szerintem ezt az egész funkciót ki kéne kapcsolni úgy ahogy van, eddig is rájött a júzer, ha rossz az akkuja, ezután is rájön. Ennek igy semmi értelme, hogy sok esetben félrevezető információt ad az OS (most teljesen mindegy kinek a hibája, BIOS, Windows, a lényeg, hogy valami hibádzik)
-
nkmedve
őstag
Nekem 4%-kos elhasználódású, rendszeresen kalibrált akkura feldobja az üzenetet. Jöjjenek vizsgálni az én gépemet s majd azután mondják, hogy minden rendben van.
Megvizsgáltak két esetet (kb. ennyit tudnék elképzelni) s általánosan kijelentik, hogy mindenkinek akinek az üzenet megjelenik, cserélhet akkut.Azt elhiszem hogy a windows nem rontja el az akkukat, de hogy az üzenetet sok esetben tévesen dobja fel, az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 14"- 16" - M5/M4Pro/M4 Max - Rendelhető!
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest