-
PROHARDVER!
KÉRLEK, OLVASD EL A TÉMA TUDNIVALÓKAT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hét?Négy!
khalox pofázmánya nekem valami régi filmből vagy könyvhöz készült illusztrációból rémlik. Kerestem már lizard man, lizard alien, reptile man, reptile alien néven, de semmi ilyet nem találtam, csak hasonlóakat.
Úgy rémlik úszóhártyás a keze...Az újakat is felvittem, sőt volt egy olyan is, ami évek óta nem volt rajta a listán, így az is bekerült.
Zanik
Új hozzászólás Aktív témák
Csak akkor nevezd meg, ha már be van állítva az arckép!
►►► Megnevezés formája:
Neved - címkék - kateg.
Kategóriák: állat, anime, fantasy, film, híresség, játék, képregény, PH avatar mod, rajzfilm, sorozat, sport, zene, egyéb
Példa:
MichaelSD - Warframe, Excalibur, Prime, Excalibur Prime - játék
norbi2010 - Boku no Hero Academia, Shouto Todoroki - anime
NE szedjétek külön a címkéket, mert zavaró:
Rossz példa:
Kategória: ...
Cím: ...
Név: ...
Címke: ...
Akinek már volt arcképe és cserélt, az kérem írja oda a megnevezés mellé, hogy CSERE!
Aki szabad arcképek közül választott, az kérem írja oda a megnevezés mellé, hogy SZABAD KÉP!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- NVIDIA® driverek topikja
- Router gondok
- További aktív témák...
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-12700H 16GB/512 NVIDIA RTX 3050Ti /1 MILLIÓ/
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest