Hirdetés
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
válasz
Auratech #8368 üzenetére
Az 50-100 MB tényleg nem sok, persze emailezésre, pár oldal megtekintésére elég lehet. Én tavaly novemberben a Defy vásárlásakor írtam alá 1 évet mobilnetre vodánál. Szerintem talán még ez a legjobb ár-érték arányú csomag: 1 évre aláírva havi 1500 Ft-ba esik az 500MB. Az elmúlt hónapban 308 megát használtam fel belőle a számla szerint, igaz, a hosszabb videókat hanyagoltam. De legalább most már látom, hogy belefér néha egy-egy nagyobb letöltés is, főleg, hogy nincs túlszámlázás, csak lassítás. De abban biztos vagyok, hogy nekem 1 gigánál többre nemigen lenne szükségem. Az 500 megát viszont ki tudom használni, főleg majd nyáron, amikor többet vagyok távol otthontól.
A többi szolgáltató ajánlatát nem ismerem...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Tőzsde és gazdaság
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 24GN60R-B - 24" IPS / 1920x1080 FHD / 144Hz 1ms / FreeSync Premium / G-Sync & Adaptive Sync / HDR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest