- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- LG LCD és LED TV-k
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- ASUS notebook topic
- Powerbank topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Kifutottam az időből, de support pedig elhiheted van a Clevo-hoz rendesen, ami annyit jelent, hogy főképp nem maga a Clevo intézi az ügyfelek panaszait (van elég bajuk a gépek legyártásával) és a megrendeléseket, hanem minden országban ahol ezek a notik forgalmazva vannak van több partnerük is, aki felveszi a rendelést és a panaszokat és a garancia ügyintézést és ők szerelik össze a gépet is, a Clevo csak az alkatrészeket küldi, így marad elég idejük, hogy ne gyorsan összecsapott, kibontáskor 2 csavar kiesős gépeket szereljenek össze. Cserébe a Clevo megengedi, hogy "saját" néven árulják a notebookokat. Ilyen partnerek pl:
USA: Sager (itt országon belül a Sagernek még van több más partnere, aki intézi a megrendeléseket és a vásárlói panaszokat, pl Xotic PC, Dark Smiley System, PCMW, KillerNotebooks , stb.),
Kanada: Eurocom,
Németország: mySN, Cyber-System , Nexoc,
Anglia: DPCTech, Rock, Kobalt Computers , Novatech
Ausztria: Chili Green
stb, stb. még van sok sok Clevo partner
Ha ez nem elég nagy support réteg, akkor mi az? 
-
Valóban rosszul fejeztem ki magam, mert nincs Business részlege, de a felső kategóriás 15" és 17", 18" gamer notebook részlegen kb a koronázatlan király, a nagy teljesítményű és IBM Business minőségű notebookjaival
Igaz, mostanság vannak elég jó próbálkozások trónfosztásra...pl Gateway FX sorozat, OCZ Whitebook (Alienware-nél M17 néven fut), most meg ez
rudi: Gondolkodtam ezen én is, csak B ponton nem szeretnék egy olyan drága gépet felügyeletlenül hagyni egy hétvégére

-
-
-
Mivel sokat szoktam játszani, ezért fontos nekem egy erős gép, viszont mivel hasonló tudású 5x nehezebb asztali gépet nincs kedvem hetente 2x 180km-t hurcolni, ezért inkább notebookot vettem
A Clevo amit én vettem közel sem mondható, hogy nem túl jó hírű gyártótól származna
Sajnos nálunk trendisebb a Tesco Gazdaságos Albacomp notebook és a Clevo nem annyira ismert, pedig a világ egyik legjobb és legminőségibb gyártója
Valamint a Clevo világ első jó pár dologban is:1994 - Első Pentium notebook PC gyártó Taiwan-ban
1997 - Világ első 15.1" notebook
2003 - Világ első 17" WXGA notebook
2004 - Világ első Intel Dual-Core notebook (M570)
2005 - Világ első AMD X2 Dual-Core notebook (D900K és X2)
2006 - Világ első notebook SLI technologiával (M590K... 19")
2007 - Világ első Quad-core notebook SLI technologiával és RAID 5-el
2008 - Világ első DDR3 notebookja (M860TU)
2009 - Világ első Core i7 notebookjaÉs nem csak ontják magukból a notebookokat, oda is figyelnek, hogy minőség szempontjából is kiválóak legyenek
(Enyémbe is akkora hűtést pakoltak, hogy könyvtárban még net közben is ha elfelejtem csendes üzemmódba nyomni, akkor már rám szólnak
)Az Asus meg...hát, nem olyan nagy márka, mint a Clevo, de a W90 ára nincs is az egekben
(legalábbis amíg nem érkezik MO-ra)GTX260 csak egy rebranded 9800M GTX lesz 112 shader processorral, a GTX280-ban viszont 128 shader processor lesz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Clevo M570TU
Sajnos "csak" egy vga van benne
De GTX280M már elő van rendelve hozzá 
-
Mr. Steven Blood?
Hát USA-ban ez a notebook közelébe se ér a magyar árnak...jelenleg elég nehéz a remek forint érték miatt megmagyarázni, de kint egy amerikai ezért a notebookért kb annyit fizet, mintha egy magyar 330.000Ft-ot fizetne. Magyar szemmel én azt mondom, hogy ennyit bőven megér, ráadásul az ottani fizetés is nagyobb. Arról meg csak is mi tehetünk, hogy mire elér hozzánk, a forint értéke és a vám, áfa, stb, miatt megháromszorozódik(?!) az ára.
Tehát nem az a gáz, hogy kint meg tudják venni, hanem az a gáz, hogy te nem tudod megvenni, mivel a tudásához képest ez egy olcsó laptop.
De én inkább nem szólok, mert nekem is hasonló árkategóriás notim van, tehát én is biztos Vér Pistike vagyok
-
Az Alienware csúcs notijában meg azért van "csak" 2 db ATi mobility Radeon 3870, mert azok OCZ Whitebook-ok és mikor azok kijöttek, akkor ez volt a csúcs VGA és az OCZ pedig pár hete visszahívta a notijait (úgy tűnik Alienware betárazott belőlük) és ezért nem jelent meg még hozzájuk 4870.
Én viszont az én notimba ATi helyett inkább NVidia Geforce GTX280-as VGA-t fogok majd venni amint megjelenik
(Március vége-április közepe) -
Nem rossz gép. Az 1 milla viszont kicsit túlzás, mert a rossz forint mellett is, aki akarja az már be tudja szerezni 500k-ért is. (Nem, nem teherautóról leesett cuccot)
Sőt, ha a Ft úgy állna, mint nyáron, akkor már 350k-ért is meg lehetne venni
Viszont ha MO-n tényleg 1 misiért akarják forgalmazni, akkor csak ennyit mondok:

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG LCD és LED TV-k
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Újszerű ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (4K Intel Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- ERŐMŰ Lenovo Thinkpad P1 G2 Workstation (Core I7 32Gb 1 Tb 4Gb Nvidia 4K kijelző) laptopom eladó!
- Macbook Pro 16 A2485 EMC 3651 27% 16" Retina XDR IPS M1 Pro 32GB 500GB magyar vbill gar
- Latitude 7330 27% 13.3" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Update 10.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Macbook Air M1 2020 // 13" // 16/512GB // Számla+Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha ez nem elég nagy support réteg, akkor mi az?

)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De GTX280M már elő van rendelve hozzá