- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugo chávez
aktív tag
"Biztos a 4xx széria olyan ütőképes volt az akkori ATI-kkal szembe..."
Nos, szerintem nézőpont kérdése, hogy mennyire voltak ütőképesek, ha úgy nézzük, akkor pl. az egy chip-es csúcskártyáknál a GTX 480 leverte a HD 5870-et, viszont az is tény, hogy jóval nagyobb méretű (és emiatt drágábban gyártható) chip-pel és magasabb fogyasztással. De, szerintem a GTX 460 is ütőképes volt a megjelenésekor, pláne az akkori ellenfeléhez, a HD 5830-hoz viszonyítva.
"Egyszerűen nem a PC-s játékpiac volt már a cél a tervezőasztalon, sajnos ez tény, mondhat bárki bármit."
Igen, ez tény, ez az oka, hogy a Fermi-k azonos GPU méret mellett valamivel kisebb grafikus teljesítményre képesek, mint az AMD GPU-i (de ez lehet, hogy a közeljövőben változni fog, mert úgy tűnik, hogy az AMD a Southern Islands generációt már az NV Fermi-jéhez és Kepler-éhez hasonlóan szintén GPGPU irányba fejleszti), de azt még mindig nem értem, hogy ettől miért lenne "már a tervezőasztalon is rég elavult" a Fermi
-
hugo chávez
aktív tag
Pedig már kezdtem reménykedni...
De, a TSMC annak ellenére, hogy, feltételezem, a 32 nm törlésével komoly erőforrásokat tudott felszabadítani, szokás szerint ismét nem okozott csalódást(#3) CocooN-z:
"Ugyan az lesz megint mint a FERMI vel, erőltetnek sokáig egy már a tervező asztalon is rég elavult chipet..."
Ezt kifejtenéd bővebben? Mert nem igazán értem, hogy a Fermik mitől lettek volna "már a tervezőasztalon is" rég elavultak
Új hozzászólás Aktív témák
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest