Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
remington2 #7 üzenetére
sajnos nem vicc... igaz kicsit hülyén fogalmaztam... a helyszín pedig sao paulo lesz
kb csak a név lesz max payne... a feeling szerintem a 2. résznél sem volt már amúgy az igazi, de az még elment... viszont kétlem, hogy annyira ütős atmoszférát tudnának összerittyenteni, mint a mp1-nél... gondolom úgy vannak vele, hogy a 14éves pistikéknek jó lesz ez a gta4-es főhősre hajazó max és kész...
-
mephi666
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #4 üzenetére
nekem is az kellene, de egy új hangon megszólaló, puerto ricóban (vagy isten tudja hol) játszódó kopasz fószeres istentudja mi lesz belőle
ez szörnyű... a film is kritikán aluli volt, de szerintem überelni tudják azt a sz@rt... alulról
egy kultuszjátékot teljesen megszégyenítenek... pedig egyszerű a képlet... néhány agysejt kellene, hogy építsenek rá egy istentelenül jó játékot és egyenlőre minden bizonnyal elb@sszák
ui: petíciót kellene írni, hogy a régi max-et akarjuk, a régi hangjával... persze nyc-ben...
-
mephi666
nagyúr
halottak napjára itt lesz... éljen!
másik postban nem sokan látták szerintem, ennyi erővel lehetne a játék "mz/x payne" is:
...kb annyi köze lenne akkor is az eredeti vonalhoz, mint így... de ne legyen igazam...
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest