Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
Használtad? Nekem volt szerencsém 1 hétig az első pro-t. Tökéletesen megfelt az igényeimnek. Kivéve a dokkoló-t(mert nem volt) (meg talán a kevéske ramot, de csak én vagyok ilyen telhetetlen)
Nekem nagyon is jó ez a hibrid valami. Ha kelle dolgozok vele, dokkoló egér bill háló csati, monitor, aztán ha menni kell tárgyalni vagy el valamerre akkor felkapom és viszem
Egy negatívuma van, használat ügyileg, ölben nem lehet "kihajtani" és gépelni. Nekem nagyon bejön... És sokaknak... Csak az ára nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
ph A mammutcég lerántotta a leplet legújabb táblagépeiről és azok kiegészítőiről.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest