Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Ez a hardver elég sok néven fut, nekem is volt egy, már sajnos nem emlékszem mi volt ráírva. Otthon egyszer leraktam, és nem vettem vissza. Azt se tudom hol van. Borzalmas volt. Amire jó volt: megnézni akarok-e értesítéseket a csuklókon. Afféle belépő cuccnak. Aztán vettem Gear Fit2-t, mert maga a konstrukció bevált.
-
Hát én amióta a Amazfit Bip-et használom, nos azóta nem igazán figyelek fel az ilyen 5-7 napos üzemidővel rendelkező cuccokra.
Biztos jó ez is, meg olcsó is.
-
sztanozs
veterán
2.4*-os az app Play-en és csak azzal használható normálisan a készülék?
-
hege8888
aktív tag
Jelenleg nincs karórám, és egy oksokarkötőn gondolkodom, ha már úgyis kéne venni valamit.
Van értelme egy ilyet venni, ha "csak" órának kell, a többi feature meg bónusz? (egy ideje olvasgatom a teszteket, telefonom Xiaomi)
Nem vagyok közösségi média user, Nem sportolok/futok, munkám miatt a telefon sem lehet nálam (BV), és napi 3 kv ellenére a férnyomásom is rendben van. -
Tamás88
őstag
"megvásárolni kizárólag az AliExpress, vagy a Geekbuying online piacterén lehetséges" Meg az Ebay-en is meg lehet venni.
-
Vannak hardveresen tényleg nagyon jó karkötők, órák, de szinte mind a szoftveren hasal el. Egy darabig jó, de aztán elkezd ez az hiányozni, frissítés pedig... Vagy jön, vagy nem. A Xiaomi ezért ver mindent toronymagasan...ennek ellenére tetszetős karkötő, csak hát a személyreszabás, mint olyan, nem nagyon létezik. Van intelligens ébresztés, ami próbál az alvasi ciklus végén ébreszteni?
-
Csapoati
nagyúr
Jó alapos cikk, köszi!
Lehet veszek egy ilyet a Mi Band 2 mellé/helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- HBO Max
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest