Hirdetés
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vidala
senior tag
válasz
Rickenstein #50 üzenetére
Anno a szokol rádión is szólt valahogy.
Nem mondom, hogy az a Genius Home Theater egy "szokol" lenne, sőt ár/érték arányban egészen kíváló. De azért inkább meg se próbáld összevetni egy komolyabb házimozival, vagy akár sztereóval bármilyen tekintetben is. Szerintem egy jó sztereó is magasan nagyobb élvezetet, sőt akár térérzetet tud előállítani.
A teljesítményről alkotott képed sem helytálló. Alapvetően nem azért csinálnak nagyobb teljesítményű rendszereket, hogy kidöntsd vele a házfalat, hanem mert egy összetevője a tiszta, minőségi hangzásnak (egy kis túlzással mellékterméke).
Nem tudom, volt-e szerencséd egy komolyabb rendszert halkan is (vagy egyáltalán)meghallgatni, de ha lenne, akkor egyből rájönnél mi a különbség.bteebi: Egyetértek, csak egy dologba kötnék bele, pontosabban egészítenék ki, mert én is kb. ugyanazt írtam az ár/érték arányról.
Mivel a hallható hang(zás) élménymegítélése erősen szubjektív, ezért nehéz mégis ilyeneket megállapítani. Ráadásul hasonlóan képzik az árakat, mint általában más csúcstechnikánál. A teljesítménnyel inkább exponenciális arányban emelkednek.Viszont hozzátartozik, hogy pl. engem mindig is bántott az ilyen cuccok hangzása, csak kényszerből volt korábban music centerem, meg bögreszett creative 5.1 "házi-mozim". Már akkor is pénzkidobásnak éreztem őket, de nem volt más opció, valami meg kellett. De akkor se próbáltam ísteníteni, hogy ilyen-meg olyan jó. Nem jó!!! Tudjátok olyan, mint reszelővel ******. Szerencsére ma már van egy normális kompakt rendszerem, soha nem kívánom vissza a korábbi időket.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az LG HB45E elforgatható hangfalakkal megtámogatott 2.1 csatornás házimozi rendszer.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- ASUS routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- SSD kibeszélő
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest