- A 70 milliárd paraméteres DeepSeek R1 LLM-et is lokálisan futtatná az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Departed
őstag
válasz gixxer-tomee #39 üzenetére
Hát ezekből csak a Battlefield 1, a Witcher 3, esetleg a GTA V tetszik és tartom jó játéknak, a többit nem. Meg haverokkal Worms WMD.
És elvagyok a Mafia III + reshade kinézetjavítóval, egyszerre nem sok órát játszva.Különbözőek vagyunk, különböző játékok tetszenek, ilyen egyszerű.
Na megyek vissza Civilization VI-ozni.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
XuChi
addikt
válasz gixxer-tomee #39 üzenetére
Egy kis Hyper Light Drifter, The Vanishing of Ethan Carter, Witcher 3 + DLCk, The Crew, Mirrors Edge Catalyst, Doom, Shadow Warrior 2, és sorolhatnám még.
-
XuChi
addikt
válasz gixxer-tomee #35 üzenetére
Pontosan, lenyelik a sz@rt, sőt, fizetnek hogy sz@rt ehessenek. Birka népség. Ez van. Ha meg megpróbálod felébreszteni őket, két kézzel kapaszkodnak, és ellenkeznek, sőt, letámadnak, hogy te vagy a hülye. Mindegy, megszoktam már, hogy mindenhonnan csak a szemét ömlik az emberre. A többség hülyíthető és a hülyeségért, még önkéntesen is fizetnek!
-
XuChi
addikt
válasz gixxer-tomee #33 üzenetére
Óhhh, azon már túl vagyok. Szídom is a topikjában ahol tudom, se a sok vakegér, meg odáig van a kis csicska negróért, meg a narkós haverjaiért, a divatos kütyüikkel. 20 évesen ők a kemények, és megmentik a világot. Azt mondta az uborkaszoft, hogy hallgat a rajongókra (még meg sem jelent, de rajonganak érte ), és az autóvezetést, rendbe szedik. Erre a mostani gameplay videóban mit látok ?? Matchbox-ozás a homokozóban Hallgatnak a kritikákra, csak telibesz@rják, és nem csinálnak semmit. A sok idióta, meg rajong, és szalad megvenni majd azt a vacak narkonegró szimulátort
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest