-
PROHARDVER!
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
petfoto
tag
válasz WolfLenny #15723 üzenetére
Én is Nexus 5 után váltottam G4-re. Röccenés ugyanannyi, mint N5-ön(vagyis szinte nulla), bár én erre nem vagyok érzékeny. 600 órás uptime után sem lassult a rendszer.
Akkuidő csodálatos az elődhöz képest,bár én azt KK-n használtam,de most párom nyomja Lollin, azzal sem lett jobb jelentősen.
Romolni szerintem nem kell, még root sincs nekem,pedig a Gb-t nagyon bírtam N5-ön.
A többire válaszol Neked az összefoglaló.[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz WolfLenny #16306 üzenetére
Bizony ám. V20B-n nem szinkronizálta a névjegyzéket. Minden mást igen, azt viszont nem tudtam életre kelteni. Folyamatosan felkiáltó jel fogadott a nevek mellett, hogy szinkron hiba. Nem tudtam megoldani.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Aryon87
félisten
válasz WolfLenny #16328 üzenetére
Sokan belefutnak ebbe. Menj arra a részhez ahol az időt állítod be. Na ott az órás panelt told fel, a napok kiválasztása alatt van a többi beállítási lehetőség
Egy kis segítség:Más: 8ó 50perc akkuidő, 3óra 49perc kijelzőidővel. Rengeteg fotózás, kis telefonálás, viber végig aktívan, messeger, facebook, instagram és böngészés. Még 22%-on vagyok, 3/4 része mobilnettel, váltakozó hálózaterősséggel és ugráló netkapcsolattal (3G, 4G - vidék). Hibátlan teljesítmény
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz WolfLenny #16351 üzenetére
Koki terminal, Telenor bejaratanal levo gsm pultnal rakattam fel (ami jo is, kicsivel elorebb 4et rontottak el), es 3500ft-ba kerult.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
toto0569
addikt
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz WolfLenny #16340 üzenetére
Vodánál nincs újabb rom a v20b-nél, de ez megegyezik a most kiadott független v20c-vel.
Arween
Nézz rá pár nap múlva. Ha akkor sem, akkor vagy várasz, vagy lgup.Üvegfólia
Nekem mióta felrakták nem jött fel,teljesen jó meg vagyok elégedve vele.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz WolfLenny #17332 üzenetére
Hivatalosan a jótállás csak a gyári szoftverrel való használatot fedi le. A gyakorlatban viszont aligha kötekednek emiatt, de ezt ugye készpénznek nem szabad venni és függ attól is, hogy milyen lábbal kelt fel a szervizes.
A legjobb az, ha olyan KDZ-t raksz fel, ami a te készülékedre egyébként is kijött, csak esetleg az LG Bridge nem akarja jelezni.
-
Quqesz
nagyúr
válasz WolfLenny #17330 üzenetére
Nekem is szokta csinálni, na ekkor kell ránézni a teló kijelzőre, ahol engedélyt kér az usb csatlakozáshoz(nincsen sajna ne jelenjen meg többet opció). Ha leokézod megjelenik a teló....szopatós.(a meghajtók közt sem lesz bent addig...)
Stauff
Holland vodás és 262-02 kódos[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
válasz WolfLenny #17433 üzenetére
nyugodtan mehet fel a 20D javaslom refurbish...ha vmi gond lenne akkor vissza teszed az aktuálist és úgy viszed szervizbe ha ne adj .. nem tudod vissza rakni mert nem csinál semmit akkor max lesz egy független telefonod mert alaplapot cserélnek.. 20D kdz találod Stauffenberg jó gazdánk LOGOUT -nál...
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
DaDa
senior tag
válasz WolfLenny #17580 üzenetére
A legújabb USB drivert használod ?
Látom közben megoldódott...persze lehet, hogy más COM portot is elfogadott volna, csak a mit akart magának az már foglalt volt ezért kellett átállítanod.
A lényeg, hogy már jó.
[ Szerkesztve ]
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
-
vigyori78
őstag
válasz WolfLenny #18482 üzenetére
Csinálhatsz magadnak is témát.
Vagy lecserélheted csak az ikont is.
Én ezt a 3 kinézetet szoktam használni :
-
Troy.
addikt
válasz WolfLenny #19691 üzenetére
Ennyit találtam:
The LG G5 arrives in Barcelona, Spain on Feb. 21st!
Come and meet new friends on the playground through the live streaming link below.
Show starts at 14:00 CET so make sure to mark that time!
✔ Watch the live streaming here(Feb 21st): https://www.youtube.com/user/LGMobileHQ[ Szerkesztve ]
.
-
Quqesz
nagyúr
válasz WolfLenny #21118 üzenetére
Ha belépsz az álmodozás beállba a 3 pötty alatt lesz egy olyan menüpont is, hogy indítás azonnal. Arra mit reagál? Nekem ha be van kapcsolva töltésre mikor feldugom elindúl az óra ha lejár a képernyőidő. Nem kell lezárni a kijelzőt, mert akkor nem jelenik meg.
Nyesix
Arra én is kíváncsi lennék....[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Aryon87
félisten
válasz WolfLenny #22586 üzenetére
passz. én visszamentem 20c-re. jobbak a kilátások.. (9.5 óra akkuidő, lassan 2ó SOT és 60%, máskor ilyenkor a 20d-n már rég töltőn volt)
-
DonMaster
addikt
-
Rerrietllub
tag
válasz WolfLenny #26614 üzenetére
Akkor úgy látszik nem vagyok egyedül ezzel a problémával.
Egy felé forog az agyunk, pont ezeket gondolom én is a kiszemeltekről.
Elegánsabb a HTC, de a fém nagyon könnyen karcolódik, viszont ígyis úgyis szilikontok lesz rajta. Bármelyiket is választom.Álruhás bohóc, avagy a félreismert jóbarát!!! - Az Angol Bullterrier -
-
kelly416
veterán
-
Mike81
senior tag
válasz WolfLenny #35791 üzenetére
Szia!
Az enyém 2015 decemberi és meghasalt bootloop miatt. Akkor az felejtős de nagyon
(#35794) gydani20 Én leginkább netezésre használtam. Egy játék volt amit rendszeresen tolok de az sem aku és ramzabáló. Melegedés nem sokszor fordult elő, de az is inkább csak langyos volt nem forró, és még is kifeküdt az alaplap. Ez teljesen beazonosíthatatlan szerintem, hogy mi okozta. Egy biztos mielőtt meghasalt kb 2 héttel ezelőtt arra lettem figyelmes, hogy rezgett a teló mellettem az ágyon. Némítva volt és azt hittem jött valami. De nem hanem már bootolt be. Ezen meglepődtem mert ilyent eddig nem csinált soha
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest