Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Ha tudsz esetleg readback-et csinálni, az nem lenne rossz úgy, hogy akku nélkül csatlakoztatod a telefont.
Ha ez nem jönne össze, akkor úgy csatlakoztasd, hogy folyamatosan nyomva tartod a hangerő fel gombot, és a flash-readback közben is nyomva tartod.
Ha nem jön be, akkor a hangerő le gombbal játszd el ugyanezt.Próbálj meg egy gyári FW-t FW upgade mode-ban feltenni a fent említett gombkombinációk valamelyikével akku nélkül.
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Turcy086
tag
Laca!
Nyisd meg eszközkezelőt (windows+pause, majd eszközkezelő)
Most nézd meg, ha rákötöd a telefont, akkor ismeretlen eszközt lát? Még ha egy pillanatra is, de kiir valamit?Azért kérdezem, mert nekem Doogee DG800-al volt olyan hogy szoftverezés közben megadta magát, aszittem' húsvéti gyertya lesz belőle, aztán töröltem a drivert, majd ismét mindent fel és faszán tudtam flashselni!
-
Graphics
Jómunkásember
Ki kell kapcsolni az ismeretlen eszközillesztő aláírást, mert hiába mész rá a .exe-re és telepíted a driver nem lesz fent
Windows 8.1 alól írok, és már 50 telefont flasheltem fel. Ha nincs driver, nem fog menni a dolog.
Kézzel beadod neki, amikor a telefont rádugod és pittyen, eszközkezelőben feljön egy sárga felkiáltójeles MTK Preloader cucc. Ott jobb klikk gyorsan driver mappáját betallózod és kész.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Dominó85
addikt
Hát én biza egy doboz sört se vágtam volna hozzá... Felflashelte neked kb a gugli első rom találatát. Nagy taps neki. Ilyen szervizeshez se vinném a telómat.
A lényeg persze hogy működik, úgy ahogy... Aztán ha a sok kínai bloatware netre talál, nem lesz rkkora örömöd sajnos. Kipróbáltam pár romot és az AOSP eddig a legstabilabb. A MIUI-ra meg várhatunk... Lassan minden "xarra" van V6, csak K3 Note-ra nincs.
* Péter - 06302461862 *
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest