Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
caprine
senior tag
Ez egy jó ölet, furcsa, hogy csak most jött ki sorozatérett modellen.
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a világon sehol. (SCKG)
-
ceia
őstag
Hü lye ség. Úgy tűnik, mintha ezzel együtt már nem lenne olyan vékony az a tv és ha már úgyis kilóg valami, azaz úgysem fér el olyan kis helyen, akkor már csinálhatnák vastagabbra a tv-t és tehetnének bele rendesebb hangszórókat meg mélynyomót.. De szerintem a külön hangszórók a legjobb negoldás.
it's more fun to compute
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz macilaci78 #9 üzenetére
Húzd ki a headsetet, aztán tölcsér formában tedd rá a kezed a hangszórójára a telefonnak, vagy félkör formában, hallani fogod a különbséget ahhoz képest, mint mikor nincs ott a kezed...
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Sicilian
addikt
Jó kis cucc lehet, de a már beépített mélynyomó is sokat dob az alap hangzáson.
Nekem ilyen LG-m van, jobb mint a mélynyomó nélküli régebbi típusunk.nothing is true everything is permitted..
-
törölt tag
Én ezért nem tv-zek a samsung plazmámnak elviselhetetlen a hangja, pc a hangcuccra van kötve, és nincs kedvem kábelezgetni amúgy is monitornak használom a tv-t de ha itthon valaki nézné a tv-t, és engem száműznek a monitorra, inkább felveszem a fülest, hogy ne halljam az adást a tv-ből. Volt már előtte pár lapos tv-m de eddig csak a hd ready vastag lg-nek volt elfogadható hangja lg2000 volt asszem, megdöbbentően tisztán szólt, és mély is volt benne szépen, de a mai ultra vékony keretes tv-kbe csak hulladék hangszórók férnek be.
-
Hunpriest
senior tag
Amennyiért adnák (tippre pár 10 ezer), annyiért egy kompakt hang rendszer sokkal jobb választás.
-
macman507
aktív tag
Nem véletlenül gagyi a beépített hangszóró
1hs,.2HS,.3HS, yay! ;)
-
Voloka
tag
válasz macilaci78 #1 üzenetére
Ha így hallgatod,ez a minimum jó megoldás!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Igen. Hajtogattam ilyet karton papírból és felragasztottam próba erejére, iszonyat nagy javulás volt. Most ha ilyesmit egy megfelelő anyagból csinálják, akkor az sokat fog dobni a szokol hangzásán.
Azt nem tudom, hogy miért kellett erre éveket várni, nincs benne semmi űrtechnika.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Jester01
veterán
Ezt ki is próbáltuk az LG központjában, és tényleg dinamikusabb, gazdagabb hangzást produkál, mint az átlagos modellek
Azért ez így nem elég tudományos, az lett volna a minimum, hogy ugyanolyan tévét kellett volna kipróbálni hagyományos illetve az új álvánnyal. Akár attól is szólhat jobban, mert amúgy is jobban szól az új modell.
Egyébként a címből úgy reméltem, hogy külön kapható talpról van szó, amit esetleg régi modellekhez is lehetne használni. Ilyesmit vajon nem terveznek?
Jester
-
ROBOTER
addikt
"Ennyit jelent egy ferde felület, amin a hanghullámok a néző felé verődnek tovább? "
Tedd a tenyered a telefonodhoz...
-
macilaci78
nagyúr
Ennyit jelent egy ferde felület, amin a hanghullámok a néző felé verődnek tovább?
Az én régi CRT TV-men előre néznek a hangszórók, de így is inkább a sztereó hifit használom hangforrásnak. Nyáron nyitott ablakkal az utcazaj, korábbi lakásban az udvaron zsongó gyerekek hangját a TV önmagában nem tudta elnyomni.
Eddig már jó néhány különféle megoldással a próbálkoztak gyártók - Én is néha össze szavak keverem.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest