Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
A QNAP hasonló eszköze került szóba, ami talán még jobb médiaszervernek, de amennyit használjuk, ahhoz túl drágának találtam a próbát.
Szerk: több komolyabb iOS alkalmazás feissítésében láttam már, hogy Toshiba WiFi Drive támogatás került bele. Sajnos nem ismerem a megoldást, de jól hangzik.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
Eleinte nem ment nálunk a WiFi-s filmnézés, a két vasbeton födém erről tud gondoskodni. Viszont 2 db AC66-os router ún. média híd funkcióban simán átlövi úgy, hogy stabilan megvan a 60-80 Mbps.
Egyelőre letettem az egyébként nagyon körülményesnek ígérkező kábelezésről.A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
NPlayer
Viszont most próbáltam újra, nem kért jelszót az SMB, és gond nélkül ment a FLAC és az MKV is. Ki érti...Így viszont az autós-kölykös felhasználás (LTE hotspotról netet tovább oszt, gyerekek filmet és zenét streamelnek) is működik, tehát egyelőre marad a kütyü.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
Számítógépről nem próbáltam, úgy nem terveztem használni. Ezzel az iOS alkalmazással meg nem volt gondom hálózaton, éppen ezért a kedvencem. A legtöbb az eszközre felmásolt multimédiára van kihegyezve, ami elég 20. századinak hangzik...
Próbálgatom még, de ha nem megy az MKV és a FLAC az iPaden, repül a G2.A legjobb aláírás a héten
-
-
erdoke
titán
Bár fut rajta valami UPnP/DLNA médiaszerver, rejtélyes okból csak azokat a fájlokat teszi rajta elérhetővé, amit az iOS alkalmazás is támogat. Hiába van mindenevő lejátszó app, amivel otthoni NAS-ról (DTS kivételével) mindent tudok streamelni, a G2-ről se a FLAC, se az MKV nem megy. Ebből a szempontból a QNAP, vagy éppen a WD új, merevlemezes mobil NAS-a valószínűleg sokkal jobb lehet. Kár, hogy nekem éppen erre kellene alkalmanként, az egyebekre már régóta van jobb megoldásom.
-
erdoke
titán
válasz oraihunter #2 üzenetére
Amikor rendeltem Amazonról (35 GBP), itthon 14-ért is láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
- BESZÁMÍTÁS! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest