Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
senki?
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
nagyúr
Budapesten hol lehet kapni ilyet ami nem webshopos megrendelős....
-
nagyúr
azonos az átviteli sebességük vajon a 64-128-256-os modelleknek?
-
Timyyy
őstag
Nálam is elférne pár db belőle karácsonyra... brutál jól is néz ki a tudása mellett...
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Dr. Akula
félisten
Fajin.
-
banhammer
veterán
Lassan jobban megéri egy 256Gb-os pendrive-ot venni, mint egy ugyan olyan tárkapacitású 2,5"-es HDD-t.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
HaZse
őstag
Szép-szép ez a pen, de túl drága. A másik, meg, hogy miről/mire lehet ekkora sebességgel másolni?
Ki kellene próbálni, hogy egy 25GB-os BD ISO-t mennyi idő alatt másol át penre egy HDD-ről és egy SSD-ről, majd ugyanezt vissza is.
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy a 150MB/sec-et fog max. tudni. Ugyebár a HDD/SDD/pen esetében is sokszor előfordul a töredezett partíció. Ezt csak azért írom, mert a labori kürölményekben tesztelt nyers erők sose ugyanolyan, mint, amit az ember a valóságban használat közben tapasztal.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
bteebi
veterán
Nekem leginkább egy 16 vagy egy 32 gigás példány kellene (amilyenek valószínűleg nem is lesznek). Na nem mondom, hogy nem fogadnék el egy 256-osat , de egy 16-32 gigás árát még kifizetném. A 64 GB-os árából viszont már inkább egy 2,5"-os mobil HDD-t vennék, ami jóval lassabb ugyan, viszont sokkal nagyobb a tárkapacitása.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Findzs
addikt
válasz fondorlatos #24 üzenetére
én is megerősíteném amit Atlantis írt
legjobban a csúsztatós peneket kedvelem, melóhelyen több éve használok egy kingston dt100 -ast és kiválóan müxik, nem ment tönkre még a mechanika"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Atlantis
veterán
válasz fondorlatos #24 üzenetére
Olyannyira, hogy nekem mindkét Corsair-emre valósággal ráragadt, miután pár hónapig nem használtam őket. Tiszta ragacs lett a pendrive csatlakozója is, ami nem feltétlen tesz jót az aljzatnak, amibe beledugod.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
fondorlatos
aktív tag
Findzs: A gumi kupakos pendrájv a biztos. Még több év használat után is rajta marad...
Egyébként nagyon tetszik a hyperx pen.
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz tiszavirág #21 üzenetére
Bocs, kihagytam, hogy 4k-ban.
Abban igazad van, hogy a gyakorlatban nem ennyi a tényleges írás, hanem a szekvenciális és a 4k kombinációja. Ettől még szerintem nem lehet elmenni amellett, hogy ez a paramétere nem az erőssége, főleg a szekvenciális és 512 adatok mellett. Persze ettől még nem lesz szar, hiszen egy usb-s pendrivenak nem azok a paraméterek kellenek, mint pl. egy rendszerSSD-nek (amit már visszafogna egy ilyen alacsony 4k érték), de usb-s háttértárnál pendrivenál ez nem igazán szempont, ott főleg szekvenciális kell.
-
Findzs
addikt
a kinézete és az ára nem tetszik, a tudása viszont bejön
na meg nem szeretem a kupakos pendrivokat
most is kupakos pendrivom van kb 1 éves usb3 -as adata de a kupak már szinte magától leesik róla, mondjuk az igaz, hogy újkorában se volt valami passzentos"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
tiszavirág
tag
Szervusz !
A sebességtesztek értelmezése nem könnyű feladat .
Segítségül, ehhez mellékeltem két ábrát:
- az első a Super Talent Raiddrive USB 3.0
- a második egy átlagos USB 2.0 pendriveA fenti logikáddal akkor ez a usb 2.0-s pendrive 1MB/s sebességgel ír ?
Természetesen nem.
A szekvenciális és különböző fájlméretű csomagok sebességeit tartalmazzák a tesztek.
A gyakorlatban a tényleges sebességek ezeknek az adatoknak egyfajta kombinációjaként jelenik meg és sokkal közelebb vannak a maximális szekvenciális értékekhez.Üdv
Tudtam, csak nem sejtettem.
-
rudi
nagyúr
Volt nálunk egy kis Verbatim External SSD, ami majdnem olyan kicsi mint ezek a pendrive-ok, de sajna hasonlóan drága is...
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
nagyúr
egy ilyen 64es jöhetne nekem
-
BiP
nagyúr
válasz tiszavirág #14 üzenetére
Ja, csak hiába olvas gyorsan, ha írásban a 15megát sem éri el
Ennyit a tavaly 17ezerért vett 64-es ssd-m is tudott.(ill. nem ő, hanem az. Ez egy tárgy.)
-
Kroni1
veterán
válasz tiszavirág #14 üzenetére
Az is szép. de nem lehet olcsó ő sem!
-
tiszavirág
tag
"Végre egy igazán gyors USB 3.0-s pendrive" Ez jó vicc.
Már egy éve kapható a Super Talent USB 3.0 RAIDDRIVE.
Maximális olvasási sebessége 370MB/s !!
Tudtam, csak nem sejtettem.
-
Angel1981
veterán
Aztahétmeganyolcát!
Nagyon jól néz ki, és pokoli a teljesítménye!
Asszem meg van az új pen drive jelöltem - persze még odébb lesz a beszerzése. -
Client
tag
Ez tulajdonképpen egy pendrájvnak tűnő SSD, nem?
Ex - WaterLo
-
Kroni1
veterán
Hát egy jófata 128as SSD mondjuk 50-ezer, meg egy jófajta ház minimum 5ezer. Tehát ugyanott vagy tényleg.. Ami előnye ennek hogy kisebb, annak meg valóban hogy cserélheted is később! Szóval némileg olcsóbban kéne ezt adni, szerintem menni is fog lejebb, hogy el is terjedjen..
-
Atlantis
veterán
Szép, de ennyiért már berak az ember valami jófajta külső házba egy SATA 3-as SSD-t, amit akár később nagyobbra cserélhet. Ily módon sebességet tekintve még jobban is járhat.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
goodboy007
senior tag
Én is egy Voyageren gondolkodom, de elég sok meghibásodásról olvastam, úgyhogy még várok.
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
geezer
aktív tag
-
Kroni1
veterán
Na ez komoly cucc! Itt volt az ideje végre normális sebességu 3.0ás drájvoknak! Ha az elterjedésükkel az ára is lejebb menne ezeknek akkor inkább ilyet vennék 256GB-osban mint a 2.5"-es külső HDD-t, de ez még odébb lesz szerintem..
[ Szerkesztve ]
-
imibogyo
veterán
Egy 256-osat karácsonyra.... Légyszi-légyszi...
Bárkitől jöhet. Elfogadom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest