- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Mert nincs is, tudtommal legalábbis, de még 144 Hz-es se.
Személyes preferencia. Ha online puffogtatok, szeretem, ha a képernyő szélei minél közelebb vannak a fókuszpontomhoz (ergo a képernyő közepéhez, ahol a célkereszt van), mert így kevesebb dolog van a perifériás látómezőben, kevésbé "szórodik" szét a figyelem ----> jobbat puttyogok.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Gibo
senior tag
èn egy olyan 27" WHQD monitornak örülnék ami 144Hz-el AMD Freesyncel tud 300€ alatt maradni...FHDban már 240 € körül lehet egész jókat kapni mint pl. a Iiyama G-Master GB2760HSU
Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro
-
R3laX
addikt
Nem rossz, nem rossz , de én a ELITE XG270-et 25"-ban csináltam volna meg. IPS 240Hz már kellemes, csak a 27" túl nagy FullHD-hez. Egy 25"-on jól mutat még, és méretben is elegendő. Aki nagyobbat akar, vegyen VRR-es TV-t, mehet második monitornak.
-
Akula
őstag
válasz CriticalHit #4 üzenetére
emiatt nehéz most nyilatkozni, mert amit adnak, az tényleg rendben lenne
"Akula Sub, ready for the deep!"
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Driverből NVIDIA-val is megy a FreeSync (a FreeSync 2 HDR nem).
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Predatorr
őstag
válasz CriticalHit #4 üzenetére
Ezekért az apróságokért és egyéb hiányosságokért tényleg szép árak kellenének.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
CriticalHit
őstag
válasz green dude #3 üzenetére
Lesznek itt szép árak is!
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
green dude
tag
válasz green dude #1 üzenetére
Kiegészítés: természetesen a 24"-es monitorra gondoltam.
-
ceia
őstag
Öröm látni, hogy van 27'' FHD felbontással is! Nekem a két olcsóbb modell nagyon bejön, de csak ha nem hajlított. A freesync sem kéne, csak drágítja.
1. AMD gpu kizárt.
2. Nekem megfelel a 60 Hz.
3. AMD-t soha.it's more fun to compute
-
green dude
tag
Az XG05 jó is lenne nekem, csak wqhd-ban. Esküszöm amelyik gyártó csinál egy olyat megveszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest