Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
strogov
senior tag
Fejlesztési elvek elég lassan avulnak el, tervezési elvek pedig még lassabban. Technológiák relatív gyorsan váltják egymást, de pl. aki 20 éve nekiugrott a java-nak az 20 év múlva is jól fog keresni vele ... és már akkor sem volt új technológia. A scrum lassan 30 éves, és 20 éve már mi is használtuk. Attól, hogy mutációi jönnek létre az alap ugyanaz marad ... vagy pillanatok alatt megérted miért kellett mutálódnia.
Anno még középiskolás voltam, és nem értettük, hogy egy barátom apja (akit nagyon tiszteltem) hogyan tud 3 nap alatt megtanulni ~2 ezer oldalnyi anyagot egy pár hetes szakkönyvből. Azt mondta majd megértjük ha mi is 20+ éve csináljuk. Pár éve volt egy project amiben 12 ezer oldalnyi doksit kaptunk, hogy dolgozzuk fel, majd beszéljünk. 5-en voltunk senior-ok, hétfőn kaptuk az anyagot, csütörtökre mindenki feldolgozta, megbeszéltük, és mindenki még egy-egy prezentáció is belefért a saját a feladatáról, és a hogyanról.
"Üzleti igényeket kell kielégíteni. Ha az elképzelésed alapján készülne a szoftver, akkor"
Te arról beszélsz miért nem akarsz tervezni. Én meg arról, hogy a szakmunkások 99%-a nem is tud. Én is vettem részt sok-sok céltalan bolyongásban, csak tudom milyen az amikor értelmes PM-mel, értelmes BA-val dolgozok, és így láttam már, hogy lehet ezt jól is csinálni.
Azóta nem szeretek igen emberekkel együtt dolgozni, legfeljebb muszáj. Kimegy ügyfélhez és mindenre igent mond. Az ilyen traktort vezessen ne project-et ... vagy inkább azt se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Hobby elektronika
- Robotporszívók
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 FHD+ / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A1000 / IR FPR WS
- Dobozos ÚJ HP Victus i5-13420H, RTX 3050 (6GB), 144Hz
- Dobozos ÚJ MSI Cyborg 15 A13VF i7-13620H, RTX 4060, 144Hz,
- Dobozos új MSI Katana 17 B13VFK-269 i7-13620H, RTX 4060, 1TB SSD, FHD 144Hz
- Dobozos ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED FHD+ AMD Ryzen 5 7535U 16GB /512SSD
- Samsung Galaxy S21 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest