Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Megjelenés 2020-ban.
[link]
"Still, we wouldn’t expect the game to come out in 2019. However, 2020 sounds reasonable."
-
batman91
őstag
Hogy ha olyan lesz mint a Painkiller, akkor egy jó kis játékot kapunk majd. Szeretem az ilyen ledarálok mindent stílusú játékokat. Jók az ilyen régimódi mészárlós játékok. Az új Doom is mennyire király volt már.
-
snecy20
nagyúr
Nekem úgy tűnik mintha az újkori Doom keveredne a Painkillerrel.
Szerintem a kurva jó pályadesign az garantált... -
Most látok hallok először erről a játékról de egyuttal fel is írom az "eddig tetszik és odafigyelek rá hogy mi sül ki ebből" listámra.
-
ribizly
veterán
ÚÚÚÚÚÚ
Na ez várós! -
Scholes9
nagyúr
PS-re várjuk szeretettel
-
hogabesz
aktív tag
A videó alapján nem rtx-es, így nekem már nem is kell
-
haxiboy
veterán
Nem hallottam róla, de meggyőző. Egy próbát biztosan megér
-
hardzsi2
aktív tag
Idő közben javítottak a dátumon: holnap lesz elérhető újra a honlapjuk - remélhetőleg lesz rajta valami extra infó erről az alkotásukról is...
-
antikomcsi
veterán
Eddig nem is hallottam róla, mostantól meg azon izgulok, hogy nehogy elfelejtsem!
-
huskydog17
addikt
A Doom Eternal mellett ez a másik FPS, amit iszonyatosan várok!
A Vanishing of Ethan Carter extrém magasra emelte a lécet a maga műfajában és biztos vagyok benne, hogy az Astronauts hasonlóképpen akar eljárni a Witchfire-el is FPS műfajban.
-
KaitouP
nagyúr
Zseniális atmoszféra, képi világ, gyönyörű grafika, elég ígéretes.
Can't wait to see more!
-
törölt tag
A trailert már láttam korábban, és emlékszem, hogy mennyire tetszett ez a kis "félrevezetés" benne. Tényleg ötletes, a látvány meg elképesztő.
-
törölt tag
Az új Doom mellé tökéletes lesz
-
exedoc
senior tag
Nagyon király lesz. Várjuk szeretettel. Amilyen atmoszférát és sztorit kapott az Ethan Carter, ha csak azt a szintet megüti már frankó.
-
hardzsi2
aktív tag
Tetszik.
Pár extra infómorzsa:
- Honlapjuk megújul (gondolom friss tartalommal töltik fel), bár ezzel már 2 napja késésben vannak;
- Konzolok Szervizénél már előrendelhető 2019-es megjelenéssel (amit simán lehet, hogy csak betippelték)... ez elég vicces szerintem
- Ahhoz képest, hogy a legtöbb forrás úgy tudja, hogy csak PC-re jelenik meg (vagy a fejlesztők nem neveztek meg platformot és ebből ezt következtették ki), ennek ellenére ezen német oldal szerint már Xbox One-ra is előrendelhető... -
törölt tag
Figyelemmel kísérem. Még nem is hallottam róla. Bejövős.
-
Segal
veterán
Tovabbra is varos
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tíznaponta azért tedd töltőre az Ulefone-t!
- sziku69: Szólánc.
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Windows Insider Program
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Alkoholista nevelde
- Kezünkben a Honor Magic V5
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD