Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
+++++6ezer
Ez cáfolja meg legjobban a marketing bullshitet. Én is csak néztem milyen retek gyors, és még RAM is van. Meg 720p. Szóval ott tartunk mint x8- 2.2 esetén. Kisebb a rendszerigénye az újnak, a kezelőfelületünk így is az összes többi gyártónál kevesebb RAM-ot eszik(kiv. minimal homescreen) de azért lusták portolni...
Nekem vigasz hogy legalább az ICS-re lehet építeni valami főzött JB-t. De sokaknak nem.
(#101) Osi222: a droidon milliók dolgoznak, és minden eleme nyílt forráskódú, a gyártók saját töketlenségein kívül. De annak meg ők tudják a forrását. Érdekes, a romfőzők 10-en összerakják 1 hét alatt az új rendszert. És sokszor a nightly is stabil.
iOS, nem példa, totál zárt dolog, önkényuralmi elv alapján döntenek. (miért nincs iOS6 iPad-ra? akinek kell a plusz HW úgyis vesz újabbat)
WP7: körbezárták magukat. Nem cserélhetik ki a CE kernelt NT kernelre, mert bezárták a bootloadert, hogy ne szaladgáljanak az emberek android 2.3.7, WP7.5-ös dualboot lumia 610-zel a zsebükben pl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Xbox Series X|S
- Path of Exile 2
- Éjszakai műszak
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
en csak ezert nem tortem kette, most viszont annyira bejott, hogy el is tolom a telovasarlast. annyit megtanultam belole, hogy olyan telot kell venni, amihez kozvetlen support van: ergo nexus, vagy iphone.