Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stifi
senior tag
válasz Dyingsoul #81 üzenetére
távol álljon tőlem hogy életvezetési tanácsokat adjak, de ha szerinted körülötted mindenki hülye, köpködés meg okoskodás helyett magadba kéne nézned inkább
na nem mintha érdekelne a téma, de ha már ilyen jól megismertük egymást és leírtad rólam a véleményed, engedd meg hogy én is..
tudod én a pult másik végén állok, én adok a vevőknek tanácsot, és még soha semmilyen kellemetlenségben nem volt részem, az olyan emberekkel is szót tudok érteni amilyen te vagy.. persze nem kizárt hogy utána hazamennek és egy fórumon elsírják milyen idióta eladókkal találkoztak, de érdekes módon szemtől szemben mindenki olyan kulturált szokott lenni a másikkal, pedig a kommunikáció társasjáték, nem csak én vagyok meg a másik hülye..Nincs időm kedvesnek lenni!
-
stifi
senior tag
válasz Dyingsoul #79 üzenetére
ha tudnád, hány olyan vevő van aki azzal az igénnyel jön be hogy neki dedikált VGA-s gép _kell_ mert a rendszergazda azt mondta legyen benne azért minimum 1 gigás nVidia (ATI nem jó, mert az melegszik!!)
és csodálkoznak hogy a dedikált VGA.s gépek szoftver nélkül kerülnek annyiba mint egy integrált inteles gép windows-zal, de annyi pénzük nincs rá és sokallják..aztán kiderül hogy a gép könyvelni kell meg facebookozni, filmet nézni.. játékra, tervezésre soha nem használják a gépet, semmire nem kell a VGA nekik, csak azt mondta a szakértő ismerős hogy "legyen benne"..
na ezért szokták megkérdezni a normálisabb pc boltban, hogy mire kell a gép, mert a vevők 80%-a nem ért hozzá, és megfelelő gépet akarnak ajánlani neki...
ha Te profi vagy és tudod mi kell neked, akkor egyáltalán minek kérdezel? kinézed a gépet magadnak és megrendeled, nemde? vagy csak azért kérsz tanácsot hogy utána megmutasd, jobban értesz hozzá?Nincs időm kedvesnek lenni!
-
TGWH
őstag
válasz Dyingsoul #74 üzenetére
Csak kérdezem. Filmfeldolgozáson kívül nem tudom mit lehet olyan pici képernyőn kényelmesen csinálni
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
TGWH
őstag
válasz Dyingsoul #72 üzenetére
Laptopba? Minek olyan erős egy hordozható gépbe?
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest