Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
james001
veterán
Én inkább Marvel rajongó vagyok,de mégis a videók és a demó alapján nem rossz ez a játék,bár már a demóban meguntam Batman és Lex Luthor speciálját,kár hogy csak egyet raktak be mindenkinek. Valamint azért fatality se lett volna rossz bele,de persze más néven,mondjuk "Superheroic Brutality"
-
Scoobyka
addikt
irtam,hogy az enyemen? Super slimet meg nem lehet torni tudtommal,de igy is ugy is en leszek a fekete barany mar ezen nem hiszem hogy barmit is lehet valtoztatni...Amugy akkor sem ertem,HA meg torttel toltam volna is mi baj,hogy megosztom a velemenyem egy jatekrol amikor masnak akarok segiteni es atadni,hogy milyen...ne jarjon ugy mint az Aliens-el...de lattom a joszandekot csak vadolassal jutalmazzak. Tovabbra is allitom,hogy sztem ezt a jatekot premierkor ne vegyetek meg itthon,inkabb varjatok vele es a game of yearrel lesz erdemes amikor minden karakter benne lesz es olcsobb lesz.
James001: ha lattad a videokat akkor sajnos sokat lattal a kombokbol,de azert vannak meg szerencsere es van olyan mint az mk4-be volt,hogy a spec kombokat is megmutatja hogy kell karakterenkent. A szavatosag meg tenyleg a jatekosokon mulik
-
sad_Vamp
őstag
Nekem bunyóban az etalon a DOA 4 és 5 sokkal komplexebb mint ahogy elsőre látszik, és nem olyan erőltett sémákra épül mint a MK széria (bár az sem rossz, sőt, elsőre jóval kiforrottabnak tűnik mint az előző 2 név).
-
Scoobyka
addikt
-
Scoobyka
addikt
16.ikan jelent meg a game kint. Elorendelve hamarabb kapta kezbe uncsim es mivel jott haza elhozta a ps3at es a jatekot...egy delutant elbarmoltunk vele,de nem volt annyira nagy szam. A walmart-ba 24iken lesz kiszallitassal akkor ha amcsik toljak 20ikan az mind warez huszar gondolom.
Annyira tipikus hozzaallas, en nem ertem mi baj azzal ha megosztottam milyen a jatek SZTEM. Spoiler-t nem irtam....nem hurrogtam le a jatekot es nyomdafesteket turo szavakat sem irtam,csak megfogalmaztam a velemenyem.
-
Scoobyka
addikt
Ne hireszteljem,hogy amcsi boltbol van a jatek? PS3-ra van meg...es az uj slimen toltam....mi ebben a warez kerem szepen? Ne magatokbol induljatok ki,en csak megosztottam a velemenyem a jatekkal kapcsolatban.
-
Scoobyka
addikt
Nekem csalodas a game...a story egyszer vegigtolhato gyakorlaskent,de megegyszer nem kezded el. A kombokat siman megtanulod egy delutan alatt...a grafika elmegy kategoria mar. Kepregeny rajongoknak tuti tetszik majd,de ennyi. 10/6 jott latott,ment...felejtem is.
-
Kanczy
veterán
Előrendelve, remélem megéri
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- További aktív témák...
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000