Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz Rozisoft_Bp #81 üzenetére
Én azt nem értettem soha, aki magából kiindulva mások eltérő szokásait nem értette
-
Madwe
nagyúr
En sem azzal kezdem, sot. De evente 1-2 alkalommal legalabb elofordul h jol jon, s mar csak amiatt megeri, s ilyen biztos vagyok h mindenki eleteben elofordul. Manapsag pl gyakran megyek ceges ugyekben stockholmba es maltara, olyankor a hotelben este is jol jon, uh iden eleg sokszor jott jol
-
Madwe
nagyúr
Karácsonykor, síeléskor, utazáskor netkapcsolattal, vagy akár offline előre letöltve majd kapcsolat esetén progresst visszatöltve? nyaraláskor lefekvés elött pl egy 20 perces sorozatot megnézni? Barátnőnél vendégségben közösen nézni? munkaidőben holtszezonban ? rengeteg alkalommal jól tud jönni, még ha ritkán is él vele az ember, biztos akkor is találna 1-2 alkalmat arra h jól jöjjön..
Nem tudom te mennyi sorozatot s milyen gyakran nézel, de ha jellemzően nem bindge watchol az ember s nem naprakész mindennel, akkor nem feltétlen tudja, h hol tart, néha még az évad is kérdéses nekem pl
Kényelmi funkciók, amik neked nem kellenek, s elképzelhetetlen számodra, h másnak kéne, grat(#40) atike Az atmos hang a tévé lejátszójáról kapásból nem atmosként fog kijönni. A jelenleg elérhető hdmi 2.1-es eARC, abban a pár idei ritka tévében amiben már van, abban se megy át, mert nincs 100% lefedettség rá. Persze ha külső lejátszóval nézed s azzal használod a dlna-t akkor nem szóltam.
És mégegyszer: nyilván onnan indult az érvelés, h plex s hasonló backend társai arra a problémára ad megoldást, ha nem egy darab eszközön nézi CSAK az ember a tartalmat s ne adj isten még távolról is elérné...[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
De az fapad Csak akkor jó, ha csak egy készüléken nézed, s nem érdekel hol tartasz stb, de amint érdekel pl h adott sorozat hanyadik évad hanyadik részénél jársz vagy melyik filmet hol hagytad abba, ráadásul mindezt különböző eszközökön folytatod s syncronban akarod ezt tartani, máris kell egy plex vagy hasonló backend. A mellékes metainfo trailer stb dolgok nyilván jönnek még pluszba, de elsődlegesen ezt célzottak megoldani... Nomeg távoli elérést, dlnaval az sem megoldható, max vpnen, de az meg felesleges overhead s lassítja a stream sebességét elég durván, még 720p se nagyon menne azon akadás nélkül.
+ akkor már transcode-oljonis on the fly, ami dlnanál megint problémás. + akkor már rendes kodek támogatás hangra videora és feliratra, ami dlnanál megint problémás + akkor automatikus feliratletöltés, hang, feliratsáv választás s napestig sorolhatnám még[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
Aki saját felhőt használ filmekhez, aki nast használ, az kb mind plexet használ backendnek? s ilyenek kis hazánkban is vannak elegen? Pl synology topik lakóinak is nagyja rendre plexet használ, nem a gyári video stationt. De qnapon is ez a jellemző. S windows share-eknél is általában plex a backend. Frontend gyakran kodi, infuse, stb, de backend rendre plex.
-
Madwe
nagyúr
Én látok benne potenciált, merthogy így is rengetegen használják a plexet, ha valami saját tárolt tartalmat akarnak nézni. Azaz már eleve van egy nagy bázisuk, akik akár nap mint nap itt kezdik a folyamatot, ha néznének valamit, már csak ügyesen át kell csatornázzál az on prem részről a streaming felületük felé a usereket, s lehetőleg nem kikergetni a világból őket a reklámok mennyiségével. Aztán majd az idő eldönti... Az biztos h engem annyira nem érdekel, ha lesz 1-2 exklúzív akkor megnézem itt, ha már amúgy is van, de egyébként ha elérhető máshol is, akkor kétszer is megfontolom
-
Madwe
nagyúr
Plex előfizetőknek remélem nem nyomnak reklámot, nem illenék
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Politikai mémek
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Delta Force (2024)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- KONZOLOK KARBANTARTÁSA // PORTALANÍTÁS - PASZTÁZÁS // www.brservice.hu // POSTA // SZÁMLA
- SZÁMÍTÁSTECHNIKAI ESZKÖZÖK KARBANTARTÁSA, SZERVIZELÉSE // www.brservice.hu // POSTA // SZÁMLA
- Intel NUC D34010WYK i3 16GB ram 128GB SSD
- Hifi csomag - Sony CD és CD-Minidisc kombó, Sony és Denon CD lejátszók, Pioneer dupla kazettás magnó
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest