- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Aligha van unalmasabb a monitor piacnal. Évről évre kiadjak ugyanazt. Jo lenne mar valami izgalkas, oled, 40" uhd 120hz freesync.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Hauserjoci
csendes tag
Egyébként van valakinek tapasztalata a Gsynces változattal? Va panel engem megfogott ezekkel a paraméterekkel, IPS-el nagyon nem vagyok kibékülve, ez a bevilágítások meg csillogás miatt. Ahogy elnéztem a hazai boltok nemnagyon forgalmazzák.
-
törölt tag
Mi a különbség a G-sync és a Freesync között? Érdemes az előbbire átállni ha van esélyem freesync élményre?
-
Léc
tag
[ Szerkesztve ]
Ryzen 7900X3D, ARCTIC Liquid Freezer II 360, MSI GeForce RTX 3080 SUPRIM X 10G, Corsair 32GB KIT DDR5 6200MHz CL36 Vengeance Black, ASUS ROG STRIX X670E-F GAMING WIFI , iPhone XR 64GB, Playstation 5 Digital Edition (https://www.twitch.tv/hangyapajesz)
-
freeapro
senior tag
del
[ Szerkesztve ]
-
Lacok
őstag
27"-on kicsit kevésnek érzem a FHD felbontást. Igazán rakhattak volna bele egy WQHD felbontású panelt.
[ Szerkesztve ]
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
Komplikato
veterán
Dell Ultrasharp OLED 4K 120Hz 30"-os verziója csak 5000 USD.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
awexco
őstag
-
awexco
őstag
-
Pug
veterán
TN panel, no thanks
-
pomorski
őstag
válasz GoldhandRent #13 üzenetére
Ritkán látni ilyen szép cuccot... A sajátod, vagy googlis fotó?
-
Lidl
senior tag
En direkt szereltem a moncsi hátuljára egy RGB led szalagot 5 dolcsi volt az Ali-rol.
Amikor bekapcsol a gép, bekapcsol az is. Valóban kellemesebb a szemnek.
A G-sync -es pont jó lenne nekem, de a 32 col kicsit nagy. De a tudás pont az, ami kéne. Viszont láttatlanban mondom, hogy 300+ lesz az ára, szóval nem nagyon lesz az asztalomonLidl
-
GoldhandRent
őstag
A ledes "dizájnelem" "szemkímélő" hatású, pont mint Philips ambija... A falat világítja a monitor körül, nem azért van ott, hogy direktbe a monitor hátát nézzed.
-
-
pomorski
őstag
Tetszik, elfogadnám valamelyiket.
-
Duck663
őstag
Egy ideje monitort keresek, pár napja beírtam egy shop keresőjébe amiket elvárnék: 4K, DP, több mint 60Hz-es panel, jó lenne azért legalább 100Hz, de inkább 144Hz, FreeSync. A találat pontosan 0 db volt. Kiegészíteném, hogy lehetőleg nem TN. De mindegy, mert így is, úgy is, 0 a találat, amire lenne igény azt még csak véletlenül sem képesek kiszolgálni, persze az rendkívül fontos, hogy a készülék hátulján legyen egy világító dizájnelem, főleg akkor amikor a fal felé van fordítva és a kibontás után majdhogynem soha az életben nem látja senki. Amíg nincs ilyen, csinálhatnak bármilyen egyéb készüléket, aggathatnak rá bármilyen logót, jöhet bármilyen marketing maszlag, nincs az az isten, hogy ezeket megvegyem. Ha netalántán bekrepálna a mostani, hamarabb venném elő, a valamelyik szekrény mélyén porosodó CRT monitort, mint vegyem meg ezeket.
Igen-igen, még mindig Win7-et használok, és ha így haladunk még 2030-ban is így lesz.
-
bindike01
aktív tag
Szép meg minden de minek az RGB a hátuljára?....meg amúgy is.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
Gerr'y
senior tag
A foton jol lathato a Motion Blur Reduction nevu feature mukodes kozben PH foto
-
forgonati
őstag
-
awexco
őstag
Rgb led de szupi pont ezt hiányoltam ... ja nem
Philips moncsiknál az ambilight viszont kellemes lehet.I5-6600K + rx5700xt + LG 24GM77
-
snecy20
nagyúr
Látom nem mostanában szakad el a gamer világ a TN+film paneltől.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Fionn
tag
+ nagy
- nagy káva...
- világítKérem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla 24col monitor eladó 2db
- Karácsonyi Akció!LG 34GP63AP-B Ívelt Gamer Monitor! 34"/VA/3440x1440/160hz/1ms/G-sync-Freesync
- Acer Nitro VG270bmiix Gamer Monitor!27/IPS/75HZ/Freesync/1ms/ZEroframe
- Samsung S24R350FZR Monitor!24"/IPS/75hz/Freesync/
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ - Ultrawide 3440x1440, 144hz Gaming monitor!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest