Új hozzászólás Aktív témák
-
cudarz
tag
Nem csak bulihoz jó...szerintem isteni. Persze nem akkor, ha dobozba teszed a TV-t, kell neki legalább 1-1,5 méter, hogy ki tudjon teljesedni.
-
2012,2013-tervezés- 2014 koncepció bemutatása-2015 koncepció bemutatása, sorozat gyártás elökészületei -2016 folyamat tervezés. piacra dobása ,nagyobb tételben.
Ugyan így Ambilght music 2014-ben szoftver írása ,2015 ben bemutatása mint koncepció,
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
AAAgold
senior tag
ez már majdnem úgy néz ki, mint amikor a tv-ben mutogatnak egy álló formátumú mobilos videót, és hogy ne fekete csíkok legyenek két oldalt, homályosan kinagyítják az eredeti videót kétoldalra "térkitöltésként"...
"Miért imádják az aranyat? Nem lehet megenni..."
-
DithenS
senior tag
Nem úgy volt hogy a Philips nem gyárt többé TV-t? Vagy csak itt szünt meg az eggyik gyára? Na mindegy pont ennél a moslék cégnél dolgozok,mentők meg se lepődnek ha 22-er hívják őket egy hónapban a Philipshez.Amúgy ez is olyan hogy csak akkor jó ha a TV mellet nincs semmi,sok helyen meg olyan szekrény van hogy körbe öleli a TV-t,na ott haszna nincs.Amúgy csak én nem látom a késést?
-
veterán
Engem kimondottan zavar a szineket váltó Ambilight.A hagyományos kép mögötti ledek állandó fénnyel azt kellemes megoldás.
duree54
-
sefan67
aktív tag
A késés miatt iszonyat zavaró, de ha ezt javítják akkor simán venném.
[ Szerkesztve ]
-
Prime110
aktív tag
Kell
-
Partz
senior tag
Arra jó, hogy haveroknak villog vele az ember, plusz mint design elem hangulatfényként az esti romantikához. Igazából az lcd tévék gyenge kontrasztját lehet ezzel kompenzálni valamilyen szinten.
Viszont ha tényleg a filmet illetve képminőséget tartja az ember szem előtt, kötelezően kikapcsolandó ez a funkció. -
gerii
addikt
A szép-nem széptől eltekintve, rohadt zavaró a késés, egy idő után tuti kikapcsolná mindenki.
-
davidsone
addikt
válasz vbarbara715 #2 üzenetére
Biztos jó lehet, sajnos még élőben nem láttam
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
elefant
őstag
válasz vbarbara715 #2 üzenetére
én is nagyon bírom egyébként
-
vbarbara715
csendes tag
-
davidsone
addikt
Ja party fénynek jó de egy dráma alá zavaró lehet...
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OLED TV topic
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...