Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- RAM topik
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dassler
őstag
Na ez az, amit nem találzam: a részletesség, aprólékosság tetszik ebben a két munkájában. Attól függetlenül az összkép nem, de nem én voltam a megrendelő
Szép elfoglaltság, a következő konfigomon - under constuction - minimálisat én is variálok, mindegyiken szoktam, hogy egy kicsit legyen customised, de nagyon egyedinek soha nem fogtam neki, sajnálok neki esni adott esetben egy több tízezres háznak.Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
-
FID
őstag
A Power On Demand köré konkrétan ilyen világú szobát rendeznék be annyira jó
Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
MZperX75
addikt
Egyet értek veled,mi itt mű értők vagyunk,és kritikusok,persze fikázni könyű,építő jellegű kritika ritka,mint a fehérholló,mégis a te munkáidban van némi plussz egyszerű iparosmunkánál,(nem nyalizásként mondom)
ez hiányzik ezekből a moddokból.
Én a puritán egyszerű,letisztult praktikus,használható Eszközök híve vagyok.[ Szerkesztve ]
-
jones965
Modder
-
jones965
Modder
Ali Abbas-t ismerni kell, hogy az ember megértse a koncepcióját. Nekem volt szerencsém 5 éve személyesen megismernem. Számomra erről a módról a korábbi munkájából ( The Dark Knight) visszaköszönő elemek jelennek meg.
Másodsorban biztosan volt a megrendelő Asus részéről valami elképzelés, ami az új platformjukhoz illeszkedik. nekem bejön az a részletesség, amit Ő képvisel.
A másik gép viszont nekem sem jön be, olyan nem is tudom minek nevezzelek. -
MZperX75
addikt
Xmaas
Osztom a véleményed,azt még hozzáfűzném,hogy Fogalmam nincs mi volt a koncepció az építése során ,olyan nesze neked fogmeg jól.
[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
Félelmetes, konkréten azt sem tudom, hogy én hogyan fognék hozzá...illetve tudom, sehogy.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
xmaas
őstag
Hat van bennuk munka az biztos de valamiert nekem nagyon nem tetszik egyik se tul gicses az egesz
-
Dassler
őstag
Van bennük munka óra, az látszik. Ezt a fajta modd style-t személy szerint nem kedvelem, de elismerem.
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
-
Aucor
senior tag
Az a Power On Demand nagyon jó lett. Igényes munka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest