Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házimozi haladó szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Bemutatkoztak az Arctic P Pro Reverse sorozatú, "tükrözött" légkavarói
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
folyamatos használattal sztem kb 4óra alatt lemerítem.
napi kb 2óra net,némi podcast BT-on,ott a kijelző nem megy,power save on módban,wifi off,gps off és amit lehet kinyomok,4G hálózattal.
tuti hogy szívja valami,mert nem tartom normálisnak,hgy egy 2300mAh-s akksi ilyen gyorsan elfogyjon.
az i5 legalább 2-3órával tovább bírta,a szokásaim meg nem változtak,minden nap kb egyformán használom a telefont,olvasok,fórum,és podcast.SzPisti:elkényeztetésről szó sincs,valami vagy jó vagy nem,ez nem jó,legalábbis egy erősebb hardvertől többet várnék.
a geekbecnch-ben 300ponttal tud többet mint az i5,4 maggalakkor megpróbálom ezt az ujraindítást,a gyors boot be van kapcsolva,erre emlékszem.
soha nem játszom,csak amiket fent írtam,netezek és zene,ezek nem túl hardverigényes feladatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő