- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A hírek szerint 10%-ot vásárolna az Intelből az USA
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- TCL LCD és LED TV-k
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Samsung LCD és LED TV-k
- Plazma TV topic
- Apple asztali gépek
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Már ne is haragudj, de egyik véleményezéseddel ütöd a másikat. 2 hete még azt írtad az S4 topikban, hogy szürke importos telókat árulnak a GSM boltok, gyártói garival, amit a Samu is elfogad akár premium gariban is, mivel van lepecsételt magyar nyelvű garanciajegy mellé. Most meg már "kérdésesnek" tartod...Össze-vissza beszélsz már ne is haragudj.
A telefonok zömét áfás számla nélkül veszik, ez pedig lényegében jogszabályban előírtak szerint nem lehet feltétele a javításnak, akár premium garanciát is idevéve. Előszeretettel közli ezt az ügyfélszolgálat azokkal, akik nem értenek hozzá, ezzel is elhajtva a vásárlókat, holott félre vannak vezetve. Amikor még S2-höz kértem premium szolgáltatást, mondták a telefonban számla, gari jegy legyen. Mondtam hogy számla az nincs, erre az ügyfélszolgálatos közölte, az akkor így nem lesz jó. Ezek után mondtam neki, felvállalja e hogy beperelem a Samsungot, mert a hatályos jogszabályban csak és kizárólag érvényes garancia levél szerepel, számla nem. Mi volt erre a válasza? Küldjük a futárt... Bravó. Korrektek. Ha pedig esetleg a Samu nem fogja elfogadni a későbbiekben, lehet reklamálni a GSM boltnál, hogy te gyártói magyar 2 éves garival többlet pénzt fizettél érte, amibe a premium szolgáltatás is beletartozik, szóval biztosítsanak egy ilyen telefont garanciában, mert te ezért fizettél. Kb ennyi.Szóval jelen állás szerint, amíg nem változik, de. Alapul lehet venni a GSM boltok által árusított magyar garis telefonokat, és ezek árait. Nem 1-2 helyen van annyiért, mindenhol 155 + 5-10k környéke a gyártói garis One, az S4 pedig 142 +5k környéke.
Az pedig hogy kinek mit és mennyiért kínáltak fel nem is tudom hogy jön ide. Meg aztán mondani sok mindent lehet. Nekem is kínáltak fel gyártói 2 év garis S4-et 20e ft-ért...Ilyeneket én is tudok írni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Mozilla Firefox
- Synology NAS
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gitáros topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A hírek szerint 10%-ot vásárolna az Intelből az USA
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black - 2026.05.28.-ig Nemzetközi Garancia
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest