- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Autós töltők 2025: tényleg megvan a 200 W?
- Mini-ITX
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
Spark_777 #2693 üzenetére
Nekem továbbra sem.
Szolgáltatótól meg vegyen a halál. Nem jelentősen olcsóbb, és az updatek a gyökér szolgáltató miatt késnek, telefossák az androidot is a szemetükkel.... WP8-at meg iphone-t még csak-csak. Androidot soha nem vennék szolgáltatótól. -
Xaels
félisten
válasz
Spark_777 #2693 üzenetére
Mivel nagy hangsúlyt fektettek a szolgáltatókkal való együttműködésre így részint érthető is, pláne ha igaz, hogy "kedvező" ajánlatokkal is fognak cserébe szolgálni a szolgáltatók.
(#2692) Balinov: az csak egy sorszám. Kezdem úgy érezni, hogy nem attól lesz értékes egy készülék mert ott mindig a legnagyobb szám van. Én is most készülök előhívatni vagy 150-200db képet amit One X-el csináltam, a nappaliaktól nem tartok, hogy rossz lesz a végeredmény papíron viszont 1-2 esti/beltéri nem az igazi és azoktól kicsit tartok.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő