Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
Spark_777 #2693 üzenetére
Nekem továbbra sem.
Szolgáltatótól meg vegyen a halál. Nem jelentősen olcsóbb, és az updatek a gyökér szolgáltató miatt késnek, telefossák az androidot is a szemetükkel.... WP8-at meg iphone-t még csak-csak. Androidot soha nem vennék szolgáltatótól. -
Xaels
félisten
válasz
Spark_777 #2693 üzenetére
Mivel nagy hangsúlyt fektettek a szolgáltatókkal való együttműködésre így részint érthető is, pláne ha igaz, hogy "kedvező" ajánlatokkal is fognak cserébe szolgálni a szolgáltatók.
(#2692) Balinov: az csak egy sorszám. Kezdem úgy érezni, hogy nem attól lesz értékes egy készülék mert ott mindig a legnagyobb szám van. Én is most készülök előhívatni vagy 150-200db képet amit One X-el csináltam, a nappaliaktól nem tartok, hogy rossz lesz a végeredmény papíron viszont 1-2 esti/beltéri nem az igazi és azoktól kicsit tartok.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest