Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Echoo
senior tag
Miután nemigen érkezett válasz a kérdésemre, saját erőből (és persze a leírás alapján, amiért köszönet) megcsináltam az S-OFF eljárást, telepítettem egy CWM-et, és flasheltem (persze wipe után) egy gyári 2.3.5 with sense 3.0 .zip romot. Ha visszazárom S-ON-ra, azt túléli, vagy hagyjam a fenébe?
-
Echoo
senior tag
Jeni fórumtárs írta, hogy az övé ázsiai, és dec.30-án az övé frissült. Az enyém vajon miért nem lát frissítést?
-
Echoo
senior tag
S-on.
-
Echoo
senior tag
Van rá valamilyen megoldás, hogy a gyári 2.3.5 rámenjen a telómra? A windowsos módszer nem nyert.
-
Echoo
senior tag
Ma megpróbálkoztam egy 2.3.5 frissítéssel. Nem sikerült, hardverazonosító-hibával megállt. Hogyan tudnék a 2.3.3 Sense 2.1 verzióból 2.3.5 Sense 3.0-át csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Barcelonában bemutatták, máris megvásárolható. Nem is csoda, mert a fejlődésnek nincs sok jele, bár tény, hogy ettől még igen jó kis gép.
- RAID
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mesterséges intelligencia topik
- Amatőr csillagászat
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacSzerez.com - iPhone 14 Pro Max / 512GB / Ezüst / Új akkumulátor / Garancia!
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán Független
- GARANCIÁLIS, iPhone SE (2022) 128 GB, Mindnight, független
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128/6GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest