Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Echoo
senior tag
Ma megpróbálkoztam egy 2.3.5 frissítéssel. Nem sikerült, hardverazonosító-hibával megállt. Hogyan tudnék a 2.3.3 Sense 2.1 verzióból 2.3.5 Sense 3.0-át csinálni?
-
Echoo
senior tag
Van rá valamilyen megoldás, hogy a gyári 2.3.5 rámenjen a telómra? A windowsos módszer nem nyert.
-
Echoo
senior tag
S-on.
-
Echoo
senior tag
Jeni fórumtárs írta, hogy az övé ázsiai, és dec.30-án az övé frissült. Az enyém vajon miért nem lát frissítést?
-
Echoo
senior tag
Miután nemigen érkezett válasz a kérdésemre, saját erőből (és persze a leírás alapján, amiért köszönet) megcsináltam az S-OFF eljárást, telepítettem egy CWM-et, és flasheltem (persze wipe után) egy gyári 2.3.5 with sense 3.0 .zip romot. Ha visszazárom S-ON-ra, azt túléli, vagy hagyjam a fenébe?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Yellow
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest