- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
udi
őstag
Mért és a pici kistestvér a 8800gts 320mb-os verziója amit szintén szépen tulhajt az msi???
Ilyeneket szorok és le a kalappal elöttük.Egy árban dobálja a gyár a többi konkurencia sima termékével és ráadásul OC-verzió.Szal ez sem semmi -
anulu
félisten
alaphangon is brutál a 88GTX, nemhogy gyárilag OC'd verzió... btw a ''stock'' változatokat is fel lehet szvsz ennyire rángatni.
amúgy imo víz még mindíg a konyhába és a fürdőszobába való -
Chieftec
őstag
Hihi ez ilyen termaltek utanzatnak tunik. Talan egy kicsit komolyabb.. Mint elottem mondtak a felarbol enis inkabb egy minosegi blokkot vennek a karira.
-
törölt tag
Nagy szerencsétek volt!
Armando_19: AltGr + j
[Szerkesztve] -
Armando_19
őstag
Nekem meg felül van a radi a ház tetejébe vágva, és egyszer szivárgott a viz a csonkból, végigfolyt kb az alaplapon, de nem történt semmi hál istennek.Amúgy nem is értem hogy lehet egy léghűtés teljesitményét vizével összehasonlitani...(Bakker nincs hosszú i a billenytűn...)
-
törölt tag
A gyagyi vízhűtés - amilyen ezen a kártyán is van - persze, hogy olyan, amilyen, de egy komoly cucc zajszint és teljesítmény tekintetben is bármilyen léghűtést porig aláz.
Persze, vannak hátrányai is:
- oda kell figyelni a szerelésnél
- költséges
Mindezzel tisztában kell lenni, s eldönteni, melyik megoldás az igazi...viszont azt kijelenteni, hogy a vízhűtés rosszabb, mint a lég (az aktív alatt feltételezem ezt értetted) elég meredek. -
Armando_19
őstag
válasz
Retekegér #24 üzenetére
Pontosan. Meg akinek van vizhűtése és esze, az masszivan leteszteli a cuccot mielőtt bármi komoly műveletbe fogna vele. Én kb 1,5 órán kersztül járattam a vizet a rendszerben, mikor úgydöntöttem, hogy be merem kapcsolni a gépet és nem szivárog.Ez egy egyszeri eljárás, aki megveszi a vizes cumót, ezt is vállalnia kell vele, ha nem akar túl nagy kockázatot.
-
M107
addikt
Adj ist
Hát gyerekek nekem nem jön be a speci hűtés
1 mi van akkor ha eltöröik megtörik a cső kifolyik az annyag (előfordulhat)
akkor nem hogy no gari de még lehet hogy te is többel kötöd be
2 az a baj hogy nem hogy olcsobbak lennének a gafok még jó húzos áron nyomják őket
(jó újdonság meg minden de azért szerintem 1 (50 000 ft ) értékű cardnak kéne mindazt tudni mint a nagyoknak, csak mondjuk kissebb órajelekkel vagy kevesebb ram vagy bits (pl 384 bit helyett 256 bit) 128 bit már nem card a mai teljesítményes játék világban -
Ste
addikt
Azért gáz, hogy az a kis gagyi wasser kúling csak a gpu-t fogja langyosítani. a memókon meg majd ruhát szárítunk
ez is úgy gyárilag overclocked, hogy csak húúú -
waverider
senior tag
ha már ennyit flancoltak vele, és gondolom az ára is ilyen lesz, az egyik DVI helyett igazán lehetett volna HDMI 1.3 rajta
-
#gab_
őstag
Nagyon szép az a hűtés
de 630/2000-t az összes GTX megy gyári coolerrel...
és egy Leadtek GTX 127K itt a ph!n... +blokk kb 20-25k -
Ősember
őstag
nem feltétlen elönyös ez a hütés... ugye a legtöbb házon hátul csak 1 db 12-es vantiely van és ha azt lefoglalod, akkor a házon belül melegebb lesz, no meg persze a radit pl a proci melegével lehet hüteni
-
törölt tag
Fú! Ez a hűtés nagyon szép.
Van ennek piaca, aki nem akar tuningolni (mert nem tud pölö) de van sok lé a zsebében az nem fog gondolkodni. Az Alienware konfigokat is veszik, pedig ugyanazt a teljesítményt akár 40%-al olcsóbban is össze lehetne rakni, csak hát ott a név....
Itt pedig az egyediség ami számít leginkább. Nekem ez a hűtés pl. jobban tetszik, mint az Ati kártyákon látott vizes megoldás. Főleg a nagy radi miatt, amit a hátsó szellőzőre lehet építeni, így egyből ki megy a meleg a házból. -
Eagl3
veterán
Ezt a flancot...
tény, h. nagyon mutatós a hűtés, de kérdés, h. megéri e azt a plusz sokezret
Gondolom egy alap' 8800GTX-et is fel lehet gond nélkül húzni erre a teljesítményre.
Amikor ilyen brutál hűtéseket látok, mindig eszembe jut a régi Asus GF4 ti 8460 limted videókarim... nagy full réz hűtés van rajta, majdhogynem akkora mint egy 7800-as kártya. Ma már játékra egyáltalán nem használható, mi lesz itt 5év múlva? -
darabka
tag
válasz
Johnny Cage #7 üzenetére
Tény, hogy ez a kártya DX10 nélkül is nagyobbat szakít, mint Szergej Maniasvili
-
juliabrilke
veterán
A cooler azért nem semmi rajta.... De gondolo az ára sem lehet rossz. Egyébként milyen hatásfokot lehet elérni egy ilyen hűtéssel?
-
spirit007
senior tag
Azért nem semmi , hogy sehol egy DX10-es játék , de a 8800GTX-et már gyárilag ''túlhúzzák''
-
CSorBA
őstag
Deszép hűtés... hűű..
-
Retekegér
MODERÁTOR
A speckó hűtés gondolom jól meg fogja dobni a VGA árát...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Asustor NAS
- World of Tanks - MMO
- Tőzsde és gazdaság
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Egérpad topik
- Baldur's Gate 3
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest