- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Milyen videókártyát?
- ASUS ROG Ally
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Canon MILC: EOS R és M topik
Aktív témák
-
c*
aktív tag
THX!
-
c*
aktív tag
Hi
nem ide tartozik de nem akarok ezert uj topicot nyitni szoval valaszokat elore koszonom. . .
maratott üveg felületű egerpad ra volna szuksegem gondolom lehet penzert venni de talan az lenne a legolcsobb ha en csinal(nek)tatnek szoval uvegesnel lehet kapni vajh ilyen uveglapot es bemegyek meretre vagatom meg is van? vagy hogy mukodik ez aki valami tud ezzel kapcsolatban az plz write me ide
thx -
kíváncsi
őstag
Hi all!
KAmikaze Boci te nem csézel véletlenül? :) neked van a bocis házad ugye?(már ha te vagy a te :) )''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''
-
GrotESC
aktív tag
A cim elolvasasa utan nagyon remenykedtem benne, hogy lesz kep arrol a hirhedt teflon reszrol is. Igy antivizualisan nem olyan +gyozo.
Brit tudósok megállapították, hogy tíz emberből négy az hat.
-
simonzé
addikt
Baromi fontos lehet, hogy az az 1 cm2-nyi talp az egéren teflonból van, vagy PVC-ből... Ezen biztosan nagyon sok múlik... ;]
Az egér dögös, de semmi extra. 10 Euróért vidáman hazavinném, 50-ért soha!I don't fit in. I fit out.
-
kamikaze boci
őstag
Én kissé szkeptikus vagyok ezzel az egérrel kapcsolatban, mert Karnás. A Karna féle Boomslang hihetetlenül gagyi anyagokból van összerakva (a Terrateceshez még nem volt szerencsém személyesen). A három gomb nekem is kevés lenne, az 1000 dpi önmagában nem jelent semmit, teflon más egereknek is van. Kíváncsian várom a teszteket (összehasonlítást, mert egérnél az egyes teszt olyan, mint egy fizetett cégreklám).
egyéb állatfajták
-
HEBI
senior tag
Ebben az egérben a 1000 dpi az újdonság. A Logitech MX egerek is teflonon csúszkálnak...
A csiga nem lassú állat, csak nagy a súrlódása...
-
ody42
senior tag
háromszor futottam neki, amíg a teflont végre nem telefonnak olvastam a címben :)
valahogy nem volt értelme :D -
engusz
veterán
Sokkal jobban tetszik a Microsoft új egere. De az is lehet, hogy előnytelen ez a fotó. A tavalyi modding kiállításon volt szerencsém egy Razer egérhez, az is jobban tetszett. Bár, ha jól emlékszem, akkor golyós volt.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
tomcsi23
veterán
Össze kéne ugrasztani egy pár egérrel - teszt keretében. :)
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
zsiga667
addikt
Nekem egyre jobban tetszik ez a patkány... :D
-
Hun'reeth
őstag
Hány gomb van rajta? :U 3 ? Mert az már kicsit kevés. Szerintem.
''Öregember nem gyorsvonat!''
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Hardcore café
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Google Pixel topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest