Hirdetés
Aktív témák
-
irhatod. ott cska egy kis topicot találtam, ahol páran megbeszélték , hogy néha többször tölti be a pályákat a gém, de nem mindig csinálja, na mindegy. egyszrübb lenne leirni most akkor mi is akar lenni az osp.
ujabban a koth.hu-ra ha csatlakozok azt csinálja, hogy rögtön a játék elején kidob a fömenübe.????? -
nem megy ez a szar, most már egy serverre sem tudok belépni. megyek inkább E.T.-izni... :)
-
-
no !
szerintetek milyen serial-t irjak be a proginak, hogy fel is engedjen egy szereverre???
egy kodgenerátor adta ki a kodsort, szerintem ennek jonak kéne lennie...
amugy kicsit furcsa az E.T. után ez a gém. még fel sem éledek és már halott is vagyok.... :)) -
ooh, shit! már megint hülyén halok meg.
amikor a multkor játszottam a q3-al ,az még egy 667-es cerka volt egy tnt2-vel, netről és lan-partyrol álmodni sem mertem volna. /csak egy két kiváltságos haverom játszott igy/
de most már van geforce4-em, viszonylag jobb procim , és adsl-em. most már én is akarom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pihi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pihi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hihi -
előhalásztam régi q3arena cd-met. és jo meg minden, de nem lehet vele valahogy neten is játszani?????????????????????????????
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Eladó egy Pixel 8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest