- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PLC programozás
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordX
veterán
Vagy én vagyok vak, vagy.. Sehol nem látom, hogy az ATX-ben benne lenne a -5V igénye. Egyetlen egy helyen van a -5V karaktersorozat az egész PDF-ben, hogy ''Ha használva van, akkor legyen szíves a táp +-10%-os feszültséghatárokon belül szolgáltatni''. De sehol nem mondja azt, hogy kell..
A chip PCI 2.3 compilant, abban meg nincs -5V szintén, és ha kellene a chipnek, akkor meg hogyan lehetne compilant.
A lapnak (és a másik lapnak, amin van ez a chip) letöltöttem a maualját, és egy szó nincs róla, hogy kellene neki -5V.
Mondd már meg, honnan szedted ezt a ''kell neki -5V''-ot?
MOD: egyébként is technológiai öngyilkosság lenne a Creative részéről, ha olyan feszültséget igényelne, ami alapból nincs a számítógépben..
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
ööö, Bővebben: link (pdf!) .4. fejezet, Power Supply connectors. ha jól vettem ki, akkor ott van, csak annyira semmi nem használja, hogy kevés tápgyártó köti be rendesen, mert minek?! ennek a kis cretaive chipnek viszont kell.
-
Dassler
őstag
Nekem ezzel csak annyi problémám van, hogy egyáltalán minek rakják rá azokat, mivel úgyis minden rá van már integrálva a lapra, másrészt meg tényleg nem lehet használni őket, mivel vga kitakarja, vagy a laphoz kapott 3-4 hátoldali kivezetés miatt maradnak kihasználatlanok. Persze néha jól jöhetne, de így.
-
-
Integra
titán
az az én nagy bajom ezekkel az új sli deszkákkal, hogy gyakorlatilag megszűnnek a bővítőhelyek, egy kettő van max rajtuk
-
Gaby
tag
Ez már 64 bites deszka?
-
Male
nagyúr
A Creative-ot ismerve... ha nem megy a hangkártya üzlet, akkor majd elkezdik lemásolni mondjuk valamelyik alaplapgyártó lapjait, aztán jót pereskednek, végül felvásárolják a pert nyert, de közben csődbe ment céget
Az ASUS miért ragaszkodik ahhoz a hülye kis SLI választó kártyához? Ezek a megoldások, amit pl az MSI is használ, sokkal jobbnak tűnnek. -
faster
nagyúr
Azért messze van a régi fényétől. Ha nem elég ügyes, az alaplapra integrált ócsó hangchipek piacáról maradhat ki, és akkor kiszorul a professzionális kártyák mezőnyébe. Most is inkább az EAX-nek köszönheti, hogy valamennyire még a színen van, de ki tudja, meddig elég ez.
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
csak azt felejtik el mindenhova kiírni, hogy a tápnak tudnia kell a -5V-ot, különben nem szólal meg a hangchip...
legalábbis ennek a lapnak az AMD-s változatánál fennáll ez a tény.
-
Esmein
nagyúr
Aranyos lap. Kezdek barátkozni az msivel...
-
faster
nagyúr
Nocsak, a Creative rájött, hogy lapra integrálni is lehet az olcsóbb chipjeit? Lehet, már túl késő...
-
Rez_Grof
őstag
Szép a szine, meg a tulajdonságai sem elhanyagolandóak.
Szvsz nem lesz valami olcsó. -
AMD Power
titán
Szerintem nagyon baba lett! Bár én inkább maradok az MSI AMD-s oldalán!
-
PodMAN
senior tag
Miért nem lehet AMD-s nF4 chipsetre is ilyen szép passzív bordát rakni???
-
Ajjha, ez azert durvan fel van szerelve stuffal
kivancsi leszek mennyiert fogjak osztogatni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph nForce4 SLI IE köré épülő alaplap 24 bites Sound Blaster Live! hangchippel.
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest