Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
PrinczA
őstag
Sexualis zaklatas, Panda!!! :C
-
eddie303
őstag
Esküszöm, nem normálisak az emberek. Fõleg az amcsik. Ott mindenki mindenkit beperel, ezért nem csodálkozom Microsofton se már. Mondjuk ok, hogy vádolja a D-Link a VIA-t. De ez mi? Én éppenhogy hallottam a D-Linkrõl, de ki õ a hálózatok terén egy 3com-hoz hasonlítva?
-
ebx
aktív tag
válasz
Warlock_42 #4 üzenetére
Van, aki ebből él(ne) :(((
-
-
Warlock_42
senior tag
Hihetetlen. Már az egész IT szakma másból sem áll, csak pereskedésből. A Prog.hu-n is már ritka az olyan nap amikor nem jön egy újabb hír hogy ki perelt be kit. Ha valaki márkét byte egyezést talál más software meg a sajátja között akkor már rohan a bíróságra... (általánosságban, tudom hogy ez az eset komolyabb) Miért nem alkalmaznak inkább ügyvédeket programozók helyett? Mindenki szépen abbahagyja a fejlesztést és beperelik egymást az eddig kiadott programok kapcsán... -
Deathcourier
aktív tag
Nme kémkedett Csang, csak szerették a volt cégénél. :)
-
WN31RD
addikt
[OFF]
Kicsit viccesen néz ki az angol név mellett a magyar fonetikus írású vezetéknév:
''Jeffrey Csang''
Szerintem egységesíteni kellene ezeket valahogyan, pl. lehetne azt az angol nyelvű átírását használni az ilyen kínai és egyéb távolkeleti neveknek, amit a név tulajdonosa is használ.
[/OFF] -
Zenty
őstag
Via Bond 007
Aktív témák
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest