- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoroaszter
csendes tag
Bezony,Samsung panelekkel dolgoznak.Érdekes. Úgy tudtam,hogy a 970-es még 6-os,a 971 már 8-as.Ha nem,akkor mehet a Samsung a ...ba.:/ Arra vigyázz,hogy ez az LG,amit mondtam L1919S,mert van egy olyan is,amelyikben nincs L!Az 1970-esnél jobb képpel rendelkezik,sokkal jobbal!De ez az S1911-es Eizo játékra jónak tűnik,és azért mégiscsak Eizo!;)
Máté
-
Zoroaszter
csendes tag
Amint látom,pécsi vagy. Én oda járok egyetemre amúgy.
Máté
-
Zoroaszter
csendes tag
Ez így van,Eizo nagyon jó márka,a lehető legjobb,ha szabad ezt mondanom.Én is azt szerettem volna venni,gyűjtögettem rá a pénzt( ),össze is gyűlt,aztán olvastam a már előbb említett tesztet a Fotó Art-ban.Ott történetesen az LG L1919S monitorról jókat írtak,gyors is.A színeit,a kontrasztot Magyarország egyik legnevesebb fotósa (aki mellesleg digitális technikával is foglalkozik) dicsérte meg!Úgy,hogy ott volt a két Eizo testvér,az S1931 és az S1921(álmom) is.A 21-es vitte el a pálmát,de lassú.:/
Mondom,igazad van,a TN panelek szögei sem túl jók,de van pár monitor,amelyiknél élnek a színek(gazdagon),és jó a kontraszt,sőt,még a betekintési szög sem rossz.Ilyen ez az LG Az S1921 feléért(minimum).:/
Szóval én most meg tudnám venni a hőn áhított Eizo-t,de valószínűleg nem fogom megtenni,mert belegondolva az rengeteg pénz. ÉS én egyetemista vagyok,sokszor jól fog még jönni az,ami megmarad egy olcsóbb,de NAGYON JÓ monitor megvásárlása után.Nézd még meg a Samsung 970/971P-jét szerintem,gyors is,a 971P még 8 bites is.(Eizo S1921/31 10 bites----> csak fotónál fontos,játéknál nem igazán)
Máté
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]Máté
-
Zoroaszter
csendes tag
Szia!
Ha főleg játékra kell,akkor fájni fog érte az a 130-140 ezer forint.Hacsak nem vagy dúsgazdag.
Ezeket az Eizo monitorokat komoly grafikai felhsználásra tervezték.Profiknak,vagy azon amatőr fotósoknak pl,akik megtehetik,hogy ezt megvegyék.Ha játékra kell,meg videóra,magyarul fontos a gyorsaság,akkor ott van pl az 1911.Persze ha jól tudom,ez TN paneles,de a PVA és hasonló panelek,mint már mondtam,grafikai,fotószerkesztési felhasználásra vannak tervezve elsősorban.Ha csak nem ragaszkodsz vmi ismeretlen erő hatására az Eizo-hoz,én ilyen területre a helyedben nem azt vennék.(vagy az 1911-est,ez látszólag a játéksokat célozza meg.)Máté
-
Zoroaszter
csendes tag
Sziasztok!
Eizo S1921-et ajánlom,amennyiben fotókidolgozásra,grafikai munkákra lesz a monitor...Csak egy tipp,de úgy érzem,be kell írnom,mivel az 1931 drágább,és pl a Fotó Art magazin monitortesztjében alulmaradt öcsikéjével szemben.Fogadd meg a tanácsom,mivel jobb és olcsóbb is.Ha az említett teszt érdekel,nézz utána: 2006/október -novemberi szám!
MátéMáté
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest