- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Oscar
tag
Ha minden igaz lehet Q6600-al is rendelni.
A tuning 4 előre beállított profilt takar. Overclock módban nagyon hangos a 3 vagy 4 aprócska ventillátornak köszönhetően. Hiába a notebook téren túlméretes hűtő húzva brutálisan melegszik.
Helyette én inkább egy Acer TravelMate 5920-ba ölném a pénzem.
Chuck Norris vakon gépel érintőkijelzőn is...
-
Mal[AC]
csendes tag
Vajon Q6600-at lehet bele tenni, elbírná szerintetek a lap és a hűtés?
-
kohi
tag
Gyakorlatilag minden drága amíg olcsó nem lesz Jelenleg az én notim akkuja már egy éve megdöglött de még nem volt ''kedvem'' venni másikat. Szóval most én is csak hozom és viszem és dugdosom a gépet. Aért írom ezt mert vannak akiknek a noti arra kell, hogy fix helyeken használják u.a. a gépet.
Jó még bitang drága ez a gép de mi nem volt az. Vissza lehet emlékezni 2000 elején milyen ''penge'' 400mhz-es notik voltak -
azbest
félisten
Notebook formátummal nincs bajom... de az ára...
El tudnám viselni, ha könnyen hordozható gépem lenne, sőt még akksi sem igazán szükséges... de nem ilyen áron. Ez gyakorlatilag egy notebook, amibe asztali procit tettek és ezért nagyobb a hűtése... semmi extra (vagy a ramja is asztali? bár nem sok árkülönbség van manapság az asztali és laptop ramok közt) -
FehérHolló
veterán
válasz zombikiller #17 üzenetére
Nem arról van szó, hogy nem bírják sokáig a tuningot (az említett HP-k), hanem arról, hogy _semmi_ olyan beállítást nem enged a BIOS, amit tuningnak nevez az ember (freki, fesz, késleltetés állítgatás).
Skynet is real. It's called Google.
-
xedos
addikt
Emberek...
Akinek nem tetszik, abból az derül ki, hogy nem neki készült...
Egyre több ember vesz notebookot asztali helyett. Ez egy nagyobb notebook méretű gép
Teljesítménye elég a játékokhoz, legfeljebb nem natív felbontásban futtatod...
Ugyanakkor oda viszed ahova akarod.
Mondjuk a felbontása nem semmi... én most 15.4'' 1400x1050-et használok...
Ennek az az előnye megvan, hogy lehet videokártyát és procit cserélni benne. -
törölt tag
válasz zombikiller #20 üzenetére
Jó rossz ötlet...
Hogy a kutya meg a mája egye meg azt akartam írni, hogy jó ötlet... -
törölt tag
Hülye kérdés:
Tulajdonképpen ez egy notebook formájú beépített monitoros barebone?
Jó rossz ötlet! Legalább nem lesz kábel dzsungel...
[Szerkesztve] -
zombikiller
tag
válasz FehérHolló #11 üzenetére
nálam meg ott a az MSI RX 1950XT az se egy tuningbajnok, de elég jól muzsikál és eléggé megérte az árát (bár a 4X es PCI-E lehúzza a teljesítményt, de majd jövőre dobom ki az alaplapot a francba)
-
Zanik
addikt
Érdekes koncepció, de nem hiszem hogy életképes lenne. Asztalit csak nagy notival lehet kiváltani, viszont akkor már elveszik a legfőbb előny - a mobilitás.
A tuningolhatóság ill. az alkatrészek cseréljének lehetősége ellenben új színt hozhat a hordozható gépek piacára. Már csak egyszerűbbé ill. olcsobbá kéne tenni.
Pl. milyen lenne egy olyan noti, ahol a processzort vagy a vga-t olyan könnyű lenne kicserélni, mint egy PCMCIA vagy egy Express Card-otOrigin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
orbano
félisten
válasz zombikiller #9 üzenetére
ez a hsz. naggyon kemény lett, legszívesebben beraknám aláírásnak és nem csak a 6 mondjuk miatt
A vér nem válik VAZZE!™
-
törölt tag
asztali pc-t soha nem fognak tudni kiváltani így. nem a tuningra kellett volna koncentrálni szerintem, de ez más tészta. abban a pillanatban amikor kiváltják vele az asztali gépet akkor lesz felejtős a gép mint notebook. nem sok kedvem lenne 19''-os lapost hurcolászni, ami 15 kiló jobb esetben, akkor már nagyobb aksi, stb stb stb kellene. volt szerencsém sokáig birtokolni egy tc4200-at, sajnos el kellett adni, de az laptop volt, pici kényelmes hurcolászható, és nem kellett külön táska neki, belefért a többi cucc közé.
szerintem nem kéne kiváltani az asztali gépeket. vagy nem így -
HookR
addikt
iMAC szeru PC kellene, ami konnyen bovitheto.
▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
FehérHolló
veterán
válasz zombikiller #9 üzenetére
HP notikat például nem lehet tuningolni egyáltalán, legalábbis azt a 4-5 típust, ami a kezem között volt, nem lehetett. Ettől független szépen muzsikálnak ''alapjáraton'' is.
[Szerkesztve]Skynet is real. It's called Google.
-
Alvin_ti4200
félisten
Semmi esélye az Acer Aspire 5920G mellett. Volt szerencsém a ''Hófehérkéhez'', simán üti ezt a gépet, igaz az eredetileg is notebooknak készült...
-
zombikiller
tag
válasz FehérHolló #2 üzenetére
hát mondjuk többnyire mindent lehet tuningolni csak különböző mértékben. Mondjuk, ha két termék kb ugyanannyit tud alapon majdnem ugyanannyiért akkor gondolom jobban veszik azt, amelyik jobban tuningolható, bár persze egy kicsit érteni kell hozzá, hogy vki ki is tudja használni ezt a lehetőséget. De mondjuk tuningolható áruk közt is vannak rosszak pl mondjuk ott vannak a régi Celeronok mondjuk egy alapon 2.4 GHz at 4-6 MHz val fel lehet tuningolni, de akkor is szar marad, ez részben azért van mert régi, de pl mondjuk az Athlon 64 X2 es 5600 as már nem olyan rossz, bár nem lehet tuningolni. Ami újabb/drágább (nem minden esetben), de persze vannak kivételek azok általában jók, de persze csak egy pár évig nekem erről ez a véleményem
-
Hebry
senior tag
Nem tudom mennyire fogja elérni a kívánt hatást, de szerintem túl sok komprommiszum van benne....
-
orbano
félisten
ennek amúgy tlnyleg nem sok értelmét látom... inkább lenne 17'' wuxga.... nem kéne ilyen idétlen hűtő sem, elférne rendes billentyűzet is és rendes méretű lenne a kijelző is. ez így minden, csak nem kompromisszumok nélküli kiváltása az asztali gépnek...
A vér nem válik VAZZE!™
-
REDeath
őstag
15,4 colon 1680*1050.es felbontás?
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
Kriza
őstag
válasz FehérHolló #2 üzenetére
Nem, csak nehezen eladható.
Vagy ha nem tuningolható, akkor legyen olcsó.
Ezt a vavők határozzák meg.Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
FehérHolló
veterán
Manapság ami nem tuningolható, az szar?
Skynet is real. It's called Google.
-
Kriza
őstag
Hááát, nekem nem kéne.
Vagy PC vagy Notebook, de így ez elég öszvérmegoldás. Persze biztos van, akinek ez jön be.Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Videós, mozgóképes topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Path of Exile 2
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- -70% HP EliteBook 850 G7:i7 10610U,32GB RAM,512GB SSD,15.6" FHD,vil.MAGYAR numeri.bil.l,Win11Pro HU
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Precision 3490 14" FHD IPS érintőIntel Ultra 7 165H RTX 500 ADA 32GB DDR5 1TB NVMe IR kam gar
- ThinkPad L13 - 13.3" FHD IPS, I7-10510U, 16/256, type-c +SZLA! +GAR!