Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Antibá

tag

válasz #65675776 #75 üzenetére

Direkt nem a két processzor családot emlegettem.Csak két ugyanolyan teljesítményű procit amelyik közül az eggyiket kisseb,halkabb,esetleg passziv processzorhűtővel tudod lehűteni.A fogyasztásról meg csak annyit,hogy nem biztos ,hogy a több W-t eszegető proci melegszik jobban,ez lehet tervezési,gyártási problémája az Intelnek.Te melyiket választanád?Processzor 1;)asszívan elmegy 60Celsius fokon,és 1234 pontot ér el egy akármilyen tesztben,vagy a processzor 2-t:ami ugyanezzel a passziv bordával van szerelve,de csak egy akármilyen,nagy akármiyen csendes ventillátor képes 60 Celsius fokon tartani és a tessztben ugyancsak 1234 pontot ér el.Remélem érted mire gondolok.A fogyasztásról meg csak azt írtam,hogy az engem személy szerint nem érdekel számottevően.Külömben meg fentebb te is írtad idézet: Emellett azt mutatja, hogy az intel nem tud megbírkózni a melegedés/fogyasztás problémájával.Tehát te is problémának tekinted a melegedést.Utána meg ezt írod,idézem:Egyénenként változó, hogy mi a hangos. Használtam anno Coolink Cool-122+-t és egyáltalán nem zavart a hangja. Másik kérdés, hogy mi az elfogadható hőmérséklet. Mindkét procicsaládra léteznek csendes hűtők, tehát ez a kérdés a legkevésbé sem releváns.Szerintem ez is ellentmondás.Na de mindegy térjünk vissza a fő témához,mert már megint elkanyarodtunk.Azt tudni kell,hogy nem az AM2,és nem is a Presler procik hozzák majd az áttörést,ha egyáltalán lesz áttörés.Várom a további híreket AM2 ügyben.

Új hozzászólás Aktív témák