- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Home server / házi szerver építése
- Asztrofotózás
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antibá
tag
válasz
#65675776 #75 üzenetére
Direkt nem a két processzor családot emlegettem.Csak két ugyanolyan teljesítményű procit amelyik közül az eggyiket kisseb,halkabb,esetleg passziv processzorhűtővel tudod lehűteni.A fogyasztásról meg csak annyit,hogy nem biztos ,hogy a több W-t eszegető proci melegszik jobban,ez lehet tervezési,gyártási problémája az Intelnek.Te melyiket választanád?Processzor 1
asszívan elmegy 60Celsius fokon,és 1234 pontot ér el egy akármilyen tesztben,vagy a processzor 2-t:ami ugyanezzel a passziv bordával van szerelve,de csak egy akármilyen,nagy akármiyen csendes ventillátor képes 60 Celsius fokon tartani és a tessztben ugyancsak 1234 pontot ér el.Remélem érted mire gondolok.A fogyasztásról meg csak azt írtam,hogy az engem személy szerint nem érdekel számottevően.Külömben meg fentebb te is írtad idézet: Emellett azt mutatja, hogy az intel nem tud megbírkózni a melegedés/fogyasztás problémájával.Tehát te is problémának tekinted a melegedést.Utána meg ezt írod,idézem:Egyénenként változó, hogy mi a hangos. Használtam anno Coolink Cool-122+-t és egyáltalán nem zavart a hangja. Másik kérdés, hogy mi az elfogadható hőmérséklet. Mindkét procicsaládra léteznek csendes hűtők, tehát ez a kérdés a legkevésbé sem releváns.Szerintem ez is ellentmondás.Na de mindegy térjünk vissza a fő témához,mert már megint elkanyarodtunk.Azt tudni kell,hogy nem az AM2,és nem is a Presler procik hozzák majd az áttörést,ha egyáltalán lesz áttörés.Várom a további híreket AM2 ügyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xbox Series X|S
- Bittorrent topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged